Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum poti sa-ti faci casa mai sigura?


Odata ce te-ai intalnit cu responsabilitatea frumoasa a familiei, este timpul sa iti dai seama ca locuinta ta poate insemna un pericol pentru cei mai mici membrii ai familiei.

Cele mai comune cauze ale deceselor la domiciliu sunt incendiile, sufocarea, inecul, axfisierea, caderile, otravirile si armele de foc. In general, aceste accidente se intampla in atunci cand exista:

Apa: in baie, bucatarie, piscine sau cazi cu hidromasaj

Caldura sau flacari: in bucatarie sau la un gratar

Substante toxice: sub chiuveta de bucatarie, in dulapiorul cu medicamente, in garaj sau in magazie, sau chiar intr-o poseta, sub forma de medicamente

Potentialul pentru o cadere: pe scari, suprafete alunecoase, de la fereastra sau de pe o piesa de mobilier

Poti lua multe masuri pentru a-ti face casa mai sigura, dar cel mai important lucru este sa fii atent in permanenta la copiii mici. Chiar daca locuinta ta pare ca este un mediu sigur, este nevoie doar de o clipa de neatentie pentru ei sa cada, sa atinga ceva fierbinte sau bage un obiect mic in gura.

Pentru siguranta celor mici, mai ales in primele stagii ale dezvoltarii, trebuie sa te preocupi de lucrurile mici, literalmente. Curiozitatea bebelusilor ii va indemna sa incerce aproape fiecare lucru pe care il gasesc pe jos cu gura. Prin urmare, este estential sa verifici de fiecare data daca exista lucruri mici pe jos.

Nu in ultimul rand, trebuie sa te asiguri ca si tu, si copilul tau sunt protejati in cazul unor evenimente neprevazute. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca nimic nu poate sa afecteze siguranta si confortul familiei tale.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri