Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum sa investesti in tine?


Investitia in tine ar putea fi cea mai profitabila investitie pe care o faci vreodata. Ea produce nu numai venituri viitoare, dar si multa satisfactie pe moment. Cea mai buna cale de avea o viata de calitate, pentru a avea succes si pentru a fi multumit este de a plasa prioritate pe investitii atat in cresterea ta personala cat si in cea profesionala. Iata pe ce trebuie sa te concentrezi:

1. Dezvoltarea abilitatilor tale

Investitia in cunostinte si abilitati poate lua multe forme. Acestea nu trebuie sa se limiteze la arena de afaceri si nu trebuie sa fie formale. Poti participa la cursuri si obtine certificari online. De asemenea, te  poti inscrie la ateliere de lucru, conferinte sau webinarii pe domeniile pe care vrei sa te dezvolti. Nu in ultimul rand, aboneaza-te la publicatii, bloguri si urmareste cele mai recente stiri.

2. Exploreaza partea ta creativa

Creativitatea sub orice forma ne ajuta sa crestem personal si profesional si sa vedem solutii noi pentru probleme vechi. Aceasta inseamna mai mult decat sa fii un pictor sau sculptor si se bazeaza pe incercatul de lucruri noi. Alege sa inveti o limba sau un instrument, exploreaza lumea sau creeaza ceva tangibil. Toate aceste lucruri iti vor imbogati viata considerabil!

3. Investeste in mintea si in corpul tau

Cele mai bune investitii sunt cele care isi dovedesc importanta atunci cand ai cel mai mult nevoie de ele. Sanatatea este una dintre cele mai importante avutii ale noastre, dar de multe ori poate sa fie un element imprevizibil. Investeste cat mai devreme intr-o asigurare de sanatate si intr-o polita de asigurare de viata. Vei realiza ca este una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai luat pentru tine.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri