Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum sa obtii reduceri la locuinte?


Cumpararea unei locuinte reprezinta o decizie importanta pentru orice familie, mai ales din punct de vedere financiar. Totusi, iti poti avea in vedere anumite aspecte pentru a reduce pe cat posibil cheltuielile sau datoriile pe care le vei avea dupa achizitionarea locuintei. Noi iti aducem cateva sfaturi care speram sa te ajute:

- Pune bani deoparte – daca stii ca pe viitor iti doresti sa cumperi o locuinta este bine sa incepi sa economisesti din timp. In acest mod, suma pe care o vei imprumuta de la banca nu va mai fi atat de mare, si in plus, se vor reduce si numarul de ani in care va trebui sa platesti rate la banca. Incearca pe cat posibil ca suma pe care o strangi sa reprezinta  macar 10-20% din pretul locuintei. Vei vedea astfel ca datoriile la banca si dobanzile pe care trebuia sa le platesti se vor reduce considerabil.

- Alege cu atentie institutia financiara – informeaza-te bine inainte sa iei un credit bancar pentru a iti cumpara o locuinta, pentru a fi sigur ca alegi cea mai buna varianta pentru tine in ceea ce priveste: dobanda aplicata, perioada de rambursare a creditului si suma pe care o vei plati lunar. Toate acestea te ajuta sa iti faci socotelile si sa vezi daca iti poti plati ratele.

- Urmareste ofertele – proprietarii complexelor de apartamente ofera periodic reduceri importante la locuinte. Analizeaza cu atentie zona in care doresti sa iti cumperi noua locuinta si urmareste daca prorietarii complexelor din zona acorda anumite reduceri. In plus, ii poti contacta pentru a cere o oferta personalizata.

Indiferent care este metoda prin care alegi sa iti finantezi achizitia, este esential sa nu uiti sa sa iti asiguri locuinta, pentru a fi 100% protejat impotriva riscurilor neprevazute!

Asigura-ti locuinta!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri