Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum sa te pregatesti pentru pensionare?


De multe ori cand ne organizam viata, nu luam in calcul ultimii 20 de ani. Totusi, acestia reprezinta un sfert din viata noatra. E timpul sa nu ne mai abatem de la discutie sau sa evitam aceste ganduri si sa realizam ca avem nevoie de un plan bine pus la punct pentru aceasta etapa a vietii.

5 sfaturi pentru o pensionare fara griji

1. Ingrijeste-te de venitul tau la batranete inca de pe vremea cand poti sa o faci. Cheltuielile, desi scad pe de-o parte, cresc mult pe de cealalta (medici, medicamente, deplasari, mesteri pentru reparatii, ajutor menaj).

2. Trebuie sa iti asiguri o infrastructura functionala in casa cat timp ai puterea sa o faci, pentru urmatorii 20 de ani (instalaţii sanitare, electrice, electrocasnice, acoperis, gard, mobila etc)

3. Invaţa sa pictezi, sa bricolezi, sa gradinaresti. Este foarte important sa ai cu ce sa-ti umpli timpul odata ce intri la pensie.

4. Dezvolta-ti  o paleta larga de hobby-uri si de activitati extraprofesionale inca de acum. Este foarte important sa ai multe optiuni pentru momentul in care batranetea incepe sa iti rapeasca din libertati.

5. Opteaza pentru o asigurare de viata si asigura-te ca persoanele cele mai importante pentru tine, copii, nepotii, sunt protejate in cazul decesului tau prematur.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri