Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • Cum te asiguri ca esti pregatit pentru pensionare?

Cum te asiguri ca esti pregatit pentru pensionare?


In mediul actual, este nevoie sa incepem cat mai devreme sa ne gandim la situatia noastra financiara pentru cand nu o sa mai lucram. Perioada pensionarii este una in care scapam de multe griji, dar in care intervin altele noi, pe care trebuie sa stim sa le negociem.

Pensionarea nu inseamna doar degrevarea de unele sarcini. Expertii estimeaza ca, in medie, o persoana are nevoie de cel putin 70% din venitul din perioada activa pentru a se descurca fara probleme la pensie. In cazul celor cu salarii mai mici, e nevoie de chiar de 90% pentru a mentine standardul de viata.

Una din cele mai bune solutii pentru o pensie buna este optarea pentru o pensie facultativa. In ziua de astazi, varsta de 30 de ani este considerata ideala pentru a incepe sa investesti intr-o pensie facultativa. Desi reprezinta un efort financiar in plus, aceasta are rolul de a oferi o alternativa solida sistemelor actuale de pensii.

Atunci cand iesi la pensie, e timpul sa acorzi mai multa atentie copiilor, nepotilor si celor dragi. De aceea, pe langa asigurarea unei pensii decente pentru ultimul sfert al vietii tale, este esential sa detii si o asigurare de viata. Acest lucru nu numai ca reprezinta toata munca pe care ai depus-o in viata, dar are rolul de a-i proteja pe cei care depind de tine in cazul decesului tau prematur.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri