Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Cum te protejezi impotriva accidentelor?


Daca pui valoare pe siguranta personala si a familiei tale, stii ca majoritatea accidentelor nu sunt doar accidente.

De cele mai multe ori, acestea sunt cauzate de stilul nostru de viata, nepasare, rationament gresit, decizii defecte, obiceiuri proaste si actiuni gresite facute constient sau inconstient. In momentul cand realizezi acest lucru, esti pregatit sa actionezi constient pentru a preveni accidentele si consecintele nefaste ale acestora.

Situatiile nesigure pot cauza accidente. Uita-te de exemplu la automobilul tau. Farurile defecte, directia deviata sau chiar un parbriz murdar pot sta la cauza unor accidente, dar in realitate, tu esti cel care le provoaca daca alegi sa folosesti masina.

Nu trebuie sa iei masuri prea mari pentru a fi mai sigur in casa, ci mai degraba sa elimini articolele care pot fi periculoase. In acelasi timp, pentru ca membrii familiei sunt mai ocupati ca niciodata, este usor sa iti realizezi cate accidente se pot intampla din pura neglijenta.

Alege orice zi a saptamanii si vei fii inundat cu stiri despre accidente tragice. In fiecare caz, victima a fost cineva care nu se astepta vreodata sa pateasca ceva.

Speram ca aceste sfaturi de siguranta personala te vor ajuta sa eviti accidentele si alte pericole, pentru o viata mai sigura, lunga si fericita. Pentru orice eventualitate, iti recomandam sa iti achizitionezi o polita de asigurare impotriva accidentelor si o asigurare de sanatate care sa te tina in afara oricarui pericol.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri