Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • De ce asigurarea de sanatate privata este esentiala?

De ce asigurarea de sanatate privata este esentiala?


Asigurarea privata de sanatate iti ofera o serie de beneficii esentiale pentru ca tu sa ai parte de ingrijirea medicala de top in spitale private. Iata de ce este esential sa ai o asigurare privata de sanatate:

• Numarul mare de servicii medicale pe care il acopera – asigurare privata de sanatate acopera o serie de servciii medicale de care altfel nu poti beneficia decat contra-cost.

• Servicii medicale de calitate – in cazul in care ai nevoie de servicii medicale speciale, te poti trata in clinici private, unde atentia fata de pacient este sporita, iar aparatura medicala este mai buna. In acest mod, vei fi sigur ca beneficiezi de cel mai bun tratament pentru problema ta de sanatate.

• Preventie si ingrijire post-operatorie – in cazul in care medicul iti spune ca ai un risc crescut de a dezvolta o anumita afectiune, serviciile unei asigurari medicale private acopera si aceste tratamente.

• Acoperirea unor costuri foarte mari o asigurare privata de sanatate acopera si costurile, spitalizarea si tratamentul, chiar si in cazul unei interventii chirurgicale foarte costisitoare. Astfel, asigurarea va acoperi costurile majore pe care ar trebui sa le platesti, in cazul unei problem de sanatate majore.

In concluzie, este bine sa fii asigurat si sa te simti protejat, iar sfatul nostru este sa consulti oferta, pentru produsele care iti protejeaza sanatatea.

Asigura-ti sanatatea!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri