Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • De ce e esential sa ai asigurare privata de sanatate?

De ce e esential sa ai asigurare privata de sanatate?


Asigurarile de sanatate in sistem privat in Romania sunt intr-o continua dezvoltare in prezent, oferind conditii la standarde europene, rezerve curate si servicii medicale complete.

Acest lucru se intampla deoarece sistemul de sanatate de stat este intr-o situatie financiara dificila, iar tot mai multi romani se indreapta spre spre clinici private unde sunt tratati asa cum isi doresc.

Clinicile private ofera pacientilor siguranta de a primi tratamentul cel mai bun pentru afectiunea pe care o au, in modul cel mai bun cu putinta. In clinicile private de sanatate nu se sta la coada, nu se intalnesc nici micile atentii pe care unii pacienti le acorda medicilor, iar clinicile sunt dotate la standarde Europene.

Probabil cea mai buna solutie de a obtine un tratament bun in cazul unui accident sau in caz de boala grava (ex. cancerul, leucemia, transplantul) este de a apela la o clinica privata. Problema in acest caz e faptul ca aceste clinici private au niste costuri foarte ridicate.

Aici intervine rolul unei asigurari de sanatate in sistem privat, deoarece o astfel de asigurare de sanatate acopera costurile medicale ale unor posibile consultatii, investigatii si tratament medical intr-o clinica privata. De asemenea, aceasta acopera si costurile spitalizarii si tratamentului chiar si costul unei interventii chirurgicale foarte costisitoare.

In acest fel asigurarea va acoperi si va returna costurile imense pe care dumneavoastra ar trebui sa le platiti in cazul unei probleme grave de sanatate, a unei interventii chirurgicale sau a unui tratament pentru o boala grava.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri