Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

De ce este esentiala asigurarea de viata?


Pe masura ce crestem in varsta, ne casatorim si construim o familie, ajungem sa realizam ca asigurarea de viata este esentiala pentru un plan financiar solid. In functie de tipul de polita, asigurarea de viata nu este o optiune costisitoare, mai ales luand in considerare confortul pe care il ai cand stii ca banii vor fi disponibili pentru a-i proteja pe cei dragi.

5 motive pentru care asigurarea de viata este esentiala

Iti protejeaza familia si persoanele iubite

Daca cei dragi depind financiar de tine, asigurarea de viata va reprezenta venitul tau dupa momentul decesului. Acest lucru este si mai important pentru cuplurile tinere și cei care au copii mici. In aceste situatii, decesul unui partener poate ingreuna foarte mult situatia financiara a familiei.

Reprezinta o mostenire importanta

Daca nu ai proprietati pe care sa le lasi mostenire urmasilor tai, ii poti numi beneficiari pentru polita ta de asigurare de viata. Este un mod simplu prin care poti pregati o situatie financiara solida pentru copii tai.

Acopera datorii si alte cheltuieli

Pe langa faptul ca poate acoperi cheltuielile zilnice, familia ta poate avea nevoie de asigurare pentru a acoperi orice datorii, de la ipoteca sau leasingul auto, pana la credite neachitate sau cheltuielile de inmormantare.

Iti ofera mai multa siguranta financiara

Ca parinte doresti sa oferi un viitor bun copiilor tai. Acest lucru poate insemna sa te asiguri ca urmeaza o facultate buna, dar si sa iti pui contributia la pornirea unei afaceri sau la un eveniment important precum nunta.

Iti ofera liniste sufleteasca

Nicio suma de bani nu te poate inlocui, insa asigurarea de viata protejeaza in primul rand pe cei care depind de tine, iar acest lucru inseamna o grija mai putin in viata.

Cel mai important de stiut este ca nu e niciodata prea tarziu sa te protejezi pe tine si pe cei dragi tie. Cu asigurarea de viata de la UNIQA Asigurari, beneficiezi de acoperirea esentiala pentru linistea ta.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri