Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 
  • Acasa
  • »
  • Services
  • »
  • De ce sa fii asigurat impotriva accidentelor?

De ce sa fii asigurat impotriva accidentelor?


Accidentele se pot intampla in orice moment, chiar exact atunci cand te astepti mai putin. In ziua de astazi, mai ales, stilul nostru de viata ne face sa fim inca si mai susceptibili fata de trecut.

Natura imprevizibila a accidentelor face foarte greu sa te pregatesti pentru ele, iar de aceea, cea mai buna optiune a ta este sa fii pregatit financiar pentru momentul cand se intampla.

Desi multi dintre noi se gandesc ca accidentele nu ni se vor inampla chiar noua, exista foarte multe scenarii fata de care nimeni nu este imun, iar din cauza naturii acestor intamplari, nici cele mai complete asigurari de sanatate nu te protejeaza complet in cazul unui accident.

UNIQA Asigurari te poate ajuta sa fii mai bine pregatit pentru orice eventualitate in care tu suferi un accident sau o alta persoana sufera un accident pe proprietatea ta.

Printr-o simpla asigurare in caz de accident, iti poti proteja reputatia si munca de o viata impotriva evenimentelor imprevizibile care le pot periclita.

Afla mai mult

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri