Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Dealer autorizat sau vanzator privat


Achizitionarea unei masini de la un dealer auto autorizat sau de la un vanzator privat, nu este doar o optiune ce tine de preferinta ta personala, ci si una ce tine de bugetul pe care il ai. Autoturismele cumparate de la dealerii autorizati sunt masini noi care au un cost mai mare, comparativ cu o masina second hand cumparata de la un vanzator privat.

PRO si CONTRA: dealer autorizat sau vanzator privat?

• Siguranta – in cadrul unui showroom autorizat, procedurile legate de actele de vanzare-cumparare sunt mai sigure si se realizeaza intr-un mediu controlat, comparativ cu actele realizate de un vanzator privat. Tot in stransa legatura cu siguranta achizitiei unei masini este si starea tehnica a acesteia. In acest caz, cumpararea unui autovehicul de la un dealer autorizat este mai sigura, comparativ cu o masina cumparata de la un vanzator privat.

• Costurile – vanzatorii privati vand masini second hand care beneficiaza de un cost semnificativ mai mic, decat cele practicate in showroom-urile autorizate. Acesta este un aspect extrem de important pentru cei care doresc sa cumpere o masina.

• Timpul de cercetare pentru cumpararea masinii perfecte este aproximativ acelasi – cand te decizi sa iti cumperi o masina, incepi in primul rand sa cauti cele mai bune variante pentru tine. Indiferent ca doresti sa cumperi masina de la un dealer autorizat sau de la un vanzator privat, aceasta perioada de cercetare dureaza aproximativ la fel de mult.

Decizia asupra locului de unde iti cumperi masina poate influenta timpul in care iei decizia de cumparare. Procesul de cumparare al unei masinii cuprinde mai multe etape, astfel:  

- Acumularea de informatii despre mai multe marci auto – aceasta etapa poate dura intre 1-3 luni, in functie de tipul alocat de fiecare potential client;

- Vizita la showroom sau intalnirea cu vanzatorul privat – in aceasta etapa potentialul cumparator si-a contruit deja un top 3 al marcilor pe care si le-ar dori, de aceea etapa nu dureaza mai multe 1-3 zile;

- Cumpararea propriu-zisa – presupune intocmirea actelor, iar aceasta poate dura aproximativ o zi.

Alegerea locului de unde iti cumperi autovehicului depinde de factori economici (bugetul pe care l-ai alocat), dar si de factori care tin de nevoile si dorintele tale legate de un autoturism. Daca doresti sa iti iei o masina moderna, un model nou aparut, cel mai probabil acesta va fi disponibil doar in showroom-uri.

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri