Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Economiseste pentru pensie


Cu totii stim ca perioada pensionarii este dificila din punct de vedere financiar pentru multi batrani care sunt nevoiti sa apeleze la copii sau la nepoti pentru tot ceea ce presupune traiul la varsta lor. Pentru a avea o batraneste fara griji financiare este important sa incepi sa economisesti treptat, pentru a iti asigura un fond pe care sa il folosesti atunci cand te vei pensiona. In acest context, regula de aur este sa economisesti putin in fiecare luna, dar din timp, pentru a nu simti presiunea financiara, mai tarziu.

Cat si de ce sa economisesc pentru pensie?

• A economisi nu inseamna a renunta la micile placeri actuale din primul salariu ai dat de baut prietenilor, din al doilea ti-ai cumparat haina aia pe care ti-o doreai de mult timp, din al treilea salariu ai mai cheltuit pe cateva mofturi, si tot asa. Totusi, trebuie sa incerci sa fii cumpatat/a si sa nu cheltui banii pe lucruri de care nu ai neaparata nevoie si sa incerci sa economisesti din timp.

• Nu amana momentul in care incepi sa economisesti – pentru ca va trebui sa strangi mai tare cureaua. Cu cat incepi sa economiseti mai tarziu, cu atat va trebui sa pui deoparte o suma mai mare de bani in fiecare luna.

• Investeste in diverse activitati – daca ai ocazia si detii bugetul necesar, atunci nu ezita sa investesti in diverse activitati care iti pot aduce venituri suplimentare inclusiv la varsta pensionarii. Poti deveni asociat in cadrul unei afaceri sau iti poti suplimenta veniturile prin inchirierea unor locuinte.

• Nu uita de asigurarea de viata – acesta te protejeaza din punct de vedere financiar in cazul unor evenimente neplacute ce iti pot afecta sanatatea pe termen lung. In acest mod, costurile unor interventii sau proteze medicale nu vor mai fi o problema financiara pentru tine.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri