Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ghid pentru sporturi alpine


Daca obisnuiesti sa practici adeseori sporturi alpine, stii ca siguranta ta este cea mai importanta. De aceea, venim in intampinarea ta cu o serie de sfaturi practice pe care sa le ai in vedere atunci cand pleci intr-o excursie pe munte.

• Echipament adecvat – este extrem de important sa ai un echipament adecvat, pentru a iti putea desfasura excursia in parametrii optimi. Echipeaza-te cu incaltaminte speciala de munte chiar si in timpul verii. In magazinele de profil exista incaltaminte de munte pentru excursiile realizate in timpul verii. Acestea iti protejeaza gleznele la fel de bine ca si cele de iarna, dar iti lasa piciorul sa respire.  

• Nu uita de hainele groase – la altitudini inalte conditiile meteo se pot schimba foarte rapid, de aceea nu trebuie sa iti lipseasca din rucsac hainele groase sau pelerina de ploaie. In plus, nu uita sa introduci in rucsac si aparatura cu ajutorul careia iti poti stabili locatia exacta si prin care sa poti contacta serviciul de Salvamon din regiune.

• Vesta in culori deschise – poarta in rucsac cel putin o vesta in culori deschise, deoarece te face ma vizibil in cazul in care ai suferit un accident. Acest detaliu iti poate salva viata!

• Nu pleca niciodata singur – in primul rand este bine pentru siguranta ta, si in plus, nimic nu se compara cu o excursie cu prietenii in care puteti explora impreuna locuri noi si interesante.

Inainte de a merge intr-o excursie pe munte, ia-ti toate masurile de precautie si nu uita de asigurare de calatorii care te protejeaza in cazul unor evenimente neplacute.

MERGI IN VACANTA ASIGURAT!

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri