Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Mergi in vacanta 100% asigurat


Indiferent unde alegi sa iti petreci vacanta,este important sa stii ca bunurile tale sunt protejate, in cazul unui eveniment neplacut. Si pentru ca neprevazutul este intotdeuna la usa, avem pentru tine ghidul asigurarilor importante pe care trebuie sa le ai cand pleci in vacanta:

- Masina – pentru un drum lung, cel mai bine este sa nu te rezumi doar la asigurarea obligatorie RCA. In acest caz,  o asigurare CASCO te protejeaza pentru mai multe riscuri.

- Calatoria – Nu pleca la drum fara asigurarea de calatorie, pentru ca neprevazutul se poate intampla oricand. Aceasta ofera dreptul la ingrijiri medicale gratuite in caz de urgenta. In cazul in care mergi in vacanta in strainatate, necesitatea unei asigurari medicale este cu atat mai mare, cu cat serviciile medicale externe sunt extrem de costisitoare, iar centrele medicale nu sunt plasate in zone centrale, cunoscute de turisti.

- Bunurile personale pe care le iei cu tine in vacanta – ai mare grija de bunurile tale personale (geanta, banii si actele). Ca sfat, iti sugeram sa platesti de fiecare data cu cardul si nu cu bani lichizi,  pentru a nu deveni o tinta sigura pentru hoti.

Pentru a pleca in vacanta linistit este important sa ai bunurile asigurate - noi ne ocupam de asigurarile tale, tu bucura-te de vacanta mult dorita.

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri