Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Protectie financiara pentru familia ta


Daca nu ai mai fi acolo pentru ei, familia ta s-ar putea descurca financiar? Ar putea sa-si pastreze locuinta sau s-ar confrunta cu dificultati majore? Asigurarea este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti oferi protectie financiara de durata pe care cei dragi o merita.

In ciuda celor mai bune intentii, multe familii vor fi luate prin suprindere in cazul unui deces prematur. Asigurarea de viata este singurul instrument care poate garanta continuitatea financiara care-ti va ajuta familia sa isi pastreze stilul de viata in timp ce face fata pierderii suferite.

Nimanui nu-i place sa se gandeasca la propria lui moarte inainte de termen. Prin urmare, poti privi polita pe care ti-o faci ca pe o mostenire pe care o vei lasa urmasilor tai, mai ales daca nu detii proprietati importante. O polita de asigurare achizitionata devreme se poate transforma intr-o suma respectabila de bani pentru mostenitorii tai.

Cand vine vorba de cumpararea de asigurare de viata, alegerile tale se rezuma in general la doua tipuri principale de acoperire: la termen sau permanenta. In unele cazuri, ai putea opta pentru un tip acum si pentru altul mai tarziu, sau chiar combina pe cele doua.

Exista o serie de factori pe care trebuie sa-i iei in considerare atunci cand stabilesti asigurarea de viata ai de care ai nevoie:

1. Sprijinul continuu pentru nevoile familiei

2. Castigurile tale financiare potentiale

3. Cresterea unui copil si intretinerea gospodariei

4. Cheltuieli si datorii

5. Cheltuieli finale

La UNIQA Asigurari poti fi sigur ca vei avea suma corecta si tipul de asigurare potrivit pentru a-ti indeplini toate obiectivele.

Afla mai multe

Ai intrebari?

Suna la relatii cu clientii

(+40) 374.400.400 Luni - Duminica : NON-STOP info@uniqa.ro Agentii UNIQA

UNIQA Oradea

t: 0745586401
e: emil.lorincz@uniqa.ro Detalii Localizeaza

Vrei o oferta personalizata?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi termenii de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si termenii si conditiile.

Bifarea casutei si continuarea actiunilor reprezinta acordul tau pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si confirmarea informarii privind scopurile, temeiurle prelucrarii si drepturile tale.

Ocazional, dorim sa iti transmitem informatii despre produse, servicii si oferte speciale. Daca esti de acord sa te contactam, te rugam sa bifezi modalitatea in care doresti sa te contactam.

Doresc sa fiu sunat

Scroll Down

Setari cookie-uri