Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Martie, 2024 Stiri

Destinatii de vis pentru schiori, la inceput de primarara: Tignes si Val d'Isere

Una dintre principalele atractii ale oraselor Tignes si Val d'Isere este volumul remarcabil de zapada care cade aici pe timpul anului, ceea ce le permite pasionatilor de schi si snowboarding sa se bucure de partii pana la inceputul primaverii

Amplasata in spectaculostii Alpi francezi, regiunea Tignes - Val d'Isere reprezinta o destinatie de top pentru pasionatii de sporturi de iarna. Dispunand de statiuni de schi de clasa mondiala, peisaje alpine uluitoare si o zona apres-ski vibranta, Tignes - Val d'Isere ofera o experienta de neegalat pentru iubitorii de zapada.

Val d'Isere - destinatie de vacanta la inceput de primavara.

 

Aici, sezonul de schi se prelungeste pana la inceputul primaverii, promitand o aventura prelungita pentru cei care cauta combinatia perfecta de partii antrenante, cazari confortabile si mese delicioase.

Una dintre principalele atractii ale oraselor Tignes si Val d'Isere este volumul remarcabil de zapada care cade aici pe timpul anului, ceea ce le permite pasionatilor de schi si snowboarding sa se bucure de partii pana la inceputul primaverii. Amplasate la altitudine mare si dotate cu instalatii moderne de producere a zapezii, statiunile asigura conditii optime de zapada pe tot parcursul sezonului.

Val d'Isere

 

In plus, facilitatile de top din Alpii francezi atrag atat sportivii profesionisti, cat si pe entuziasti.

Daca va ganditi sa ajungeti in aceasta destinatie la inceput de martie, trebuie sa stiti ca optiunile de cazare sunt variate si puteti gasi aici de la cabane alpine confortabile la hoteluri de lux pe versanti, existand variante pentru toate gusturile si bugetele. Iar dupa o zi de distractie pe partii, Tignes si Val d'Isere va invita sa va rasfatati cu o multime de delicii culinare. Statiunile din Alpii francezi gazduiesc o varietate de restaurante, care ofera experiente culinare la fel de diverse.

Stiati ca...

Luate impreuna, Tignes si Val d'Isere creeaza zona de schi Espace Killy, una dintre cele mai mari  din lume, cu peste 300 de kilometri de partii si o altitudine maxima de 3.456 de metri.

Nu in ultimul rand, in fiecare vacanta, nu uitati de puneti in bagaj si asigurarea pentru calatorie. Puteti cumpara asigurarea UNItravel online, rapid si simplu, in doar cateva minute, si pentru a fi fara griji pe partie, adaugati si clauza pentru sport extrem, creata special pentru persoanele care prefera vacante active, cu activitati sportive cum este schiul sau snowboardul.

Aflati mai multe detalii aici.