Mergi la conţinutul principal

Cariere UNIQA

Gandeste-te ca ai puterea sa inspiri

UNIQA Asigurari creste prin oameni si isi construieste un avantaj competitiv din profesionalismul si angajamentul membrilor echipei, din capacitatea fiecaruia de a-si valorifica la maximum potentialul si de a deveni cea mai buna versiune a sa. Doar impreuna vom putea consolida succesul, pe termen lung: atat la nivel individual, cat si la nivelul echipei si al intregii companii.

Valorile noastre sunt cele care stau la baza calitatii muncii noastre. O munca orientata permanent catre client, catre nevoile, dorintele si asteptarile lui.

Ii inspiram pe ceilalti prin implicare, prin orientarea catre comunitate, catre gasirea celor mai bune solutii de asigurare pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a sigurantei.

Ne dezvoltam permanent, investim constant in formarea oamenilor nostri, ca profesionisti. Astfel, oferim garantia unor servicii care raspund, cu adevarat, nevoilor clientilor nostri.

Suntem performanti, cultivam talentul, dedicarea si entuziasmul fiecarui membru al echipei noastre, iar impreuna ne indreptam toate resursele catre indeplinirea misiunii noastre: sa oferim clientilor nostri siguranta si incredere in planurile lor de viitor.

Suntem deschisi si sinceri, actionam intotdeauna cu profesionalism, reactionam la problemele comunitatii prin implicare autentica si responsabilitate sociala, ne optimizam in permanenta solutiile de asigurare si le personalizam pentru a raspunde unor nevoi reale.

Gandeste-te ca in echipa noastra, fiecare zi incepe cu un zambet si se incheie cu o reusita!

Suntem convinsi ca doar actionand ca o echipa dedicata si puternica, putem pune umarul, cu adevarat, la conturarea unui viitor mai bun pentru clientii nostri si pentru comunitate.

De aceea, ne construim succesul de business prin capacitatea fiecaruia dintre noi de a deveni cea mai buna versiune a sa, pentru ca impreuna sa ne ducem la bun sfarsit obiectivele, rezonand si impartasind aceeasi incredere in fortele proprii, acelasi entuziasm si dorinta de perfectionare. Da, suntem diferiti, avem fiecare individualitatea noastra, dar suntem in permanenta conectati la obiective, valori si scopuri comune.

Gandeste-te ca locul de munca ales te defineste ca profesionist.

Tu iti doresti dezvoltare profesionala. Si noi ne dorim sa devenim, impreuna cu tine, cea mai buna versiune a echipei noastre. UNIQA Academy este programul de dezvoltare profesionala adaptat nevoilor, experientei si obiectivelor tale. Mai mult decat training, este o provocare la depasirea propriilor limite, la valorificarea intregului potential, la victorii personale si in echipa.

... Iti doresti provocari. Perfect! Avem clienti din ce in ce mai exigenti si mai bine documentati. Avem obiective strategice ambitioase. Gestionarea tuturor provocarilor devine cheia succesului nostru. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

... Si iti doresti, cu siguranta, un loc de munca stabil. Am construit un business solid, de viitor, in care iti vei putea construi o cariera, cu oportunitati reale de ascensiune si dezvoltare.

... In plus, iti doresti colegi de treaba, superiori cu o viziune clara si care stiu sa isi sustina echipa. Perfect! La UNIQA spiritul de echipa este o valoare de baza, iar managerii nu sunt "sefi", ci "lideri", care ii inspira pe altii sa invete mai mult, sa isi doreasca mai mult, sa realizeze mai mult.

Initiativa, dorinta de perfectionare, implicarea, performanta, flexibilitatea si angajamentul sunt principalele calitati pe care le apreciem la colegii nostri. Si suntem siguri ca tu iti doresti sa demonstrezi aceste calitati intr-un mediu de lucru motivant, inovativ, provocator, care sa iti ofere stabilitate si satisfactii si recunoastere profesionala. La UNIQA vei gasi locul pe care il cautai pentru un job de viitor, pe masura ambitiilor si exigentelor tale profesionale.

Gandeste o cariera prin care te redescoperi.

La UNIQA iti oferim oportunitati excelente de cariera, iti incurajam talentul si investim in dezvoltarea ta profesionala.

Asteptam CV-ul tau la adresa: recrutare@uniqa.ro.

Prin transmiterea CV-ului imi exprim acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal direct de catre UNIQA sau prin imputernicitii sai, in conditiile termenilor de informare ai UNIQA (UNIQA Asigurari, UNIQA Asigurari de viata) si ale legislatiei in vigoare, in vederea derularii procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz. Toate datele si documentele pe care le transmiti, vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea cererii tale. Acestea sunt salvate in baza noastra de date pe durata procesului de recrutare si selectie/angajare, dupa caz, fiind protejate impotriva accesului neautorizat si procesate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Lista job-uri ()

  • UNIQA Digital Talent Finder Internship
  • Sep 25, 2020

Candidatul ideal:

 

UNIQA is seeking enthusiastic technophiles individuals for digital internship. During trainee program you’ll be part of a dynamic and passionate team leading the most important innovation for the company.

 

Trainees will work directly with leadership who coordinate the digital program and be part of a growing company where you can meet key players in these fields.

 

To be successful in this role, we believe you need to have:

 

  • Bachelor degree/ Master’s degree;
  • Technology enthusiast;
  • Driven to understand the "why", and a passion to draw connections;
  • Problem solving and entrepreneurial thinking;
  • Flexible and proactive attitude, able to cope with a fast-changing environment;
  • Microsoft Office knowledge and other IT programming skills are a plus;
  • Fluent in English.

 

Send your CV and an essay about how you see digital transformation in insurance at recrutare@uniqa.ro and become part of our team! We take into consideration only applications which meet these two conditions.

Come work in this paid internship and learn from some of the best in the business!

 

Location: Bucharest, Nicolae G. Caramfil 25, Sector 1