Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

Durabilitate

UNIQA Asigurari sprijina valorile culturale, artistice, sportive si proiectele care au ca scop educarea copiilor.

Teatrul Vienez de Copii

Strategia si filozofia UNIQA Insurance Group include, printre altele, dezvoltarea unor proiecte speciale de educare si sustinere a noii generatii. Unul dintre aceste proiecte este sponsorizarea Teatrului Vienez de Copii, un proiect de grup, care este implementat si in Romania.

Trupele de teatru din Oradea, Bucuresti si Cluj sunt formate din copii si tineri cu varste intre 6 si 18 ani si sunt coordonate de echipe formate din actori profesionisti care beneficiaza, in munca lor cu tinerii actori, de experienta profesionala a doamnei Sylvia Rotter - Directoarea Das Wiener Kindertheater (asociatia austriaca) si Presedinta Asociatiei Teatrul Vienez de Copii (asociatia romaneasca).

Mai multe detalii puteti gasi pe www.teatrulvienezdecopii.ro

Sporturi sponsorizate de UNIQA

Proiecte sportive: Campionatul European de Handbal EHF Champions League, Turul Ciclist al Sibiului, Bucharest International Marathon si Semi-Maratonul International Bucuresti, Clubul de volei Municipal Tomis, Sport Club Municipal Craiova.

UNIQA Asigurari se implica si in sprijinul si educarea copiilor prin sponsorizarea de competii sportive de minibaschet si fotbal.

Responsabilitate sociala

UNIQA Asigurari a donat Fundatiei Concordia o linie completa de utilaje de panificatie pentru Brutaria Concordia. Brutaria face parte din Scoala de Meserii Concordia, unde tinerii din cadrul organizatiei, dar si cei din afara acesteia, pot invata meserii cum ar fi cea de brutar, bucatar, tamplar, argricultor/horticultor, chelner sau de lucrator social.

UNIQA Asigurari a donat o linie completa de utilaje de panificatie fundatiei Concordia

Cu ajutorul utilajelor donate de UNIQA Asigurari, tinerii pe care ii are in grija organizatia vor urma cursuri de calificare pentru meseria de brutar si patiser/cofetar in cadrul Scolii de Meserii Concordia.

La sfarsitul acestor cursuri ucenicii pot obtine diplome recunoscute de catre CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), precum si in Uniunea Europeana. Dupa primirea diplomei, tinerii se pot angaja la orice firma cu activitati in acest domeniu.