Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

25 Februarie, 2021 Comunicate de presa

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari. Din 2014 si pana in prezent, aceasta pozitie a fost ocupata de Franz Weiler, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului UNIQA.

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Din 2014 si pana in prezent, aceasta pozitie a fost ocupata de Franz Weiler, care va prelua un nou rol la nivelul Grupului UNIQA.

Avand o experienta de peste douazeci de ani in domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alaturat echipei UNIQA inca din anul 2011 si isi asuma noua pozitie din rolul de Vicepresedinte, din care, timp de sase ani, a coordonat activitatea companiei. Anterior, a activat in consultanta si audit, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

“Activitatea UNIQA in Romania este coordonata de o echipa de management puternica, alcatuita din profesionisti cu experienta diversa, care va fi condusa de colegul nostru, Paul Cazacu, din rolul de CEO. Experienta lui Paul, atat in cadrul companiei, cat si la nivelul industriei, ne ofera increderea ca va continua cu succes povestea UNIQA”, au declarat reprezentantii Consiliului de Supraveghere al Grupului UNIQA.

“Acest nou rol in cadrul UNIQA Romania ma onoreaza si ma responsabilizeaza, in egala masura. Am multe motive sa fiu mandru de experienta construita alaturi de echipa UNIQA. Impreuna, am trecut prin momente de incercare si le-am depasit, dezvoltand cele mai bune solutii. Am invatat continuu unii de la altii si am dezvoltat activitatea companiei cu determinare, deschidere, inspiratie si profesionalism. Misiunea mea, alaturi de echipa de management, este sa continuam calatoria inceputa in urma cu sase ani pentru transformarea UNIQA intr-o companie care pozitioneaza clientul in centrul actiunilor sale. Strategia noastra inseamna, mai departe, concentrarea pe urmatoarele prioritati: generarea de valoare pentru clienti prin produse si servicii adaptate nevoilor acestora, dezvoltarea liniilor profitabile de business, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor, inovatie si dezvoltarea solutiilor digitale, precum si investitia in oameni si in cultura noastra organizationala. Urmeaza multe provocari, generate de mediul extern, aflat intr-o continua dinamica, insa am incredere ca putem creste, mai departe, durabil, avand o baza financiara solida si standarde pentru un business responsabil”, a precizat Paul Cazacu, CEO – Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de afaceri al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta ca parte dintr-un Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa aduca valoare in viata clientilor, concentrandu-si eforturile in trei directii principale: dezvoltarea de produse si servicii relevante, care adreseaza nevoi de asigurare specifice, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor prin digitalizare, precum si investitia in calitatea echipei de profesionisti.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 21.300 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 15,5 milioane de clienti in 18 tari. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

Contact UNIQA                                                                      Bucuresti, 25 februarie 2021

PR: Amelia Laudat

Tel: + 40-721-291.363

E-mail: contact.presa@uniqa.ro

Apr 08, 2021 Stiri

Valentin Coroiu este noul Vicepresedinte al Directoratului U...

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Val...

Citeste mai mult
Mar 31, 2021 Stiri

Conduita noastra inspira...

Modul in care ne comportam si interactionam, atat in cadrul UNIQA, cat si i...

Citeste mai mult
Feb 25, 2021 Stiri

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedi...

Citeste mai mult
Apr 08, 2021 Comunicate de presa

Valentin Coroiu este noul Vicepresedinte al Directoratului U...

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Val...

Citeste mai mult
Feb 25, 2021 Comunicate de presa

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedi...

Citeste mai mult
Feb 23, 2021 Comunicate de presa

Rezultate stabile pentru UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari ...

Pe parcursul ultimului trimestru al anului 2020, UNIQA Asigurari si UNIQA A...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult