Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

28 Februarie, 2020 Comunicate de presa

Radu Bragarea se alatura Directoratului UNIQA Asigurari de viata

Incepand cu luna februarie 2020, Radu Bragarea este Vicepresedinte - membru al Directoratului companiei UNIQA Asigurari de viata

Incepand cu luna februarie 2020, Radu Bragarea este Vicepresedinte - membru al Directoratului companiei UNIQA Asigurari de viata.

Radu Bragarea vine in echipa UNIQA din rolul de membru al Directoratului ERGO Asigurari de Viata Romania. De-a lungul unui parcurs profesional de doua decenii, acesta si-a asumat roluri de management pentru ariile de Actuariat si Operatiuni Asigurari de Viata, in cadrul Eureko (Interamerican) Asigurari Romania, a ocupat pozitia de Chief Operating Officer in cadrul AIG Life Romania (actual Metropolitan Life) si a coordonat activitatea Societatii de Administrare a Fondurilor de Pensii Private Eureko, din postura de Director General.

"Ma bucur sa ma alatur echipei UNIQA. Imi doresc ca experienta mea in domeniul asigurarilor de viata sa adauge valoare echipei de management si, impreuna cu restul colegilor, sa reusim sa continuam dezvoltarea pe baze solide a afacerilor de asigurari de viata din Romania in acelasi ritm ca pana in prezent”, a declarat Radu Bragarea, Vicepresedinte - Membru Directorat UNIQA Asigurari de viata.

“Radu ne ofera increderea ca, din noul rol de Vicepresedinte - membru al Directoratului UNIQA Asigurari de viata, va avea o contributie semnificativa la cresterea activitatii si consolidarea rezultatelor companiei. Activitatea de asigurari de viata in cadrul UNIQA a ajuns la un nivel de maturitate, astfel incat experienta si competenta lui Radu ne vor ajuta sa pregatim mai departe compania pentru a deveni unul dintre jucatorii de top din piata”, a precizat Valentin Coroiu, CEO UNIQA Asigurari de viata.

Numirea noului membru al Directoratului UNIQA Asigurari de viata are loc intr-o etapa importanta in evolutia companiei,

In 2019, UNIQA Asigurari de viata a continuat sa isi consolideze activitatea, raportand la finalul anului prime brute subscrise din asigurarile de viata in valoare totala de 18 milioane de Euro, conform IFRS. Cresterea a fost sustinuta de un avans de 20% in vanzarea produselor traditionale.

Totodata, in a doua jumatate a anului 2019, compania a lansat UNISMART- un concept inovator pentru asigurarile de viata, ce adreseaza specific si relevant nevoile clientilor, ajutandu-i sa aleaga protectia de care au nevoie in functie de fiecare moment din viata lor.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 20.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10,1 milioane de clienti in 18 tari. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

Bucuresti, 27 februarie 2020

Contact UNIQA                                                                         

PR: Amelia Laudat

Tel: (40)721.291.363

E-mail: contact.presa@uniqa.ro

Aug 03, 2020 Stiri

Faptele bune se aduna in cadrul unui eveniment inedit: UNIQA...

Gazduit in mediul virtual, conceptul ofera posibilitatea participarii in de...

Citeste mai mult
Mai 26, 2020 Stiri

Rezultate stabile pentru UNIQA in primul trimestru din 2020...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primul trimestru di...

Citeste mai mult
Mai 18, 2020 Stiri

UNITEAM PROTECT, asigurarea de viata de grup in cazul infect...

UNIQA duce protectia un pas mai departe si lanseaza UNITEAM PROTECT, asigur...

Citeste mai mult
Mai 26, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat prim...

Primul trimestru din 2020 a marcat rezultate stabile pe liniile profitabile...

Citeste mai mult
Mar 16, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au decis ca acti...

Incepand de luni, 16 martie 2020, activitatea de la nivelul sediului centra...

Citeste mai mult
Feb 28, 2020 Comunicate de presa

Radu Bragarea se alatura Directoratului UNIQA Asigurari de v...

Incepand cu luna februarie 2020, Radu Bragarea este Vicepresedinte - membru...

Citeste mai mult
Aug 03, 2020 Blog

Care sunt consecintele condusului fara asigurare auto obligatorie

Ponderea de autovehicule care nu au asigurare de tip RCA este de aproximati...

Citeste mai mult
Iul 27, 2020 Blog

5 lucruri de verificat inainte de a cumpara o asigurare de viata

Politele de asigurare ofera protectie pentru o gama variata de situatii nep...

Citeste mai mult
Iul 16, 2020 Blog

Cum poate imbunatati situatia actuala lumea in care traim?

Desi majoritatea efectelor pandemiei sunt negative, distantarea sociala si ...

Citeste mai mult