Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

03 Decembrie, 2015 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari a lansat un nou produs CASCO

UNIQA Asigurari are ca viziune pe termen lung o cultura centrata pe client si se preocupa permanent de imbunatatirea serviciilor sale in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientilor sai. Astfel, incepand cu anul 2015, compania a demarat un proces de evaluare si imbunatatire a tuturor produselor.

Ca parte integranta a acestui proces, in luna noiembrie UNIQA Asigurari a lansat noul produs CASCO Auto&Libertate, un produs de asigurare flexibil care poate fi adaptat necesitatilor si posibilitatilor financiare ale clientilor.

Am dorit sa construim un nou produs CASCO, imbunatatit si mult mai flexibil, tocmai pentru a veni in intampinarea clientului cu solutia de asigurare potrivita. Clientul poate opta pentru combinatia cea mai avantajoasa in functie de situatia financiara si de gradul de protectie dorit pentru autovehiculul sau. Un alt avantaj al acestui produs este pachetul de asistenta rutiera atasat gratuit politei de asigurare, care este de un real folos in cazul nefericit al unei defectiuni.” a declarat dl. Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

Principalele beneficii ale produsului sunt:

 • Produsul este unul modular, adaptabil necesitatilor de protectie ale clientilor;
 • Decontarea directa in caz de dauna, in reteaua de peste 500 de service-uri auto partenere;
 • Asistenta rutiera este oferita gratuit pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata de pana la 3500 kg si numarul maxim de 9 locuri si include printre altele:
  • Depanare la fata locului;
  • Tractare la cel mai apropiat service sau la domiciliul clientului;
  • Depozitarea autovehiculului;
  • Doua nopti de cazare pentru sofer si pasageri;
  • Transportul soferului si al pasagerilor catre destinatia initiala sau inapoi la domiciliu;
  • Transportul unei persoane pentru recuperarea autovehiculului.

CASCO Auto&Libertate este disponibil in 3 pachete de riscuri - BASIC, DINAMIC si PREMIUM, la care se pot adauga 9 clauze suplimentare.

Pachetul BASIC se adreseaza persoanelor care nu utilizeaza foarte des autovehiculul, acoperind daunele provocate de evenimente naturale.

Pachetul DINAMIC este conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor care vad autoturismul ca pe o investitie si care isi doresc sa o protejeze, acesta acoperind o gama  larga de riscuri.

Pachetul PREMIUM ofera acoperire completa, fiind foarte potrivit persoanelor care utilizeaza frecvent autoturismul.

De asemenea, in functie de necesitati, clientul poate atasa politei sale de asigurare 9 clauze suplimentare care pot extinde acoperirile sau pot micsora prima de asigurare.

Printre cele mai importante sunt:

 • Furt (inclusiv pierderea sau furtul cheilor).
 • Pagube produse elementelor vitrate, chiar daca nu au fost avariate si alte elemente ale autovehiculului in acelasi eveniment.
 • Utilizator unic. Daca asiguratul este unicul utilizator al autovehiculului, acesta va beneficia de o reducere a primei de asigurare.
 • Echipament portabil. Sunt acoperite daunele produse echipamentelor portabile (echipamente GPS, DVD-uri).

Mai multe detalii despre produsul CASCO Auto&Libertate puteti gasi pe website-ul UNIQA Asigurari, www.uniqa.ro.

In momentul unei daune, clientii pot contacta Call-Center-ul UNIQA la numarul de telefon 0374.400.400* sau prin e-mail la adresa info@uniqa.ro pentru a aviza dauna si pentru a oferi consultantilor UNIQA mai multe informatii despre evenimentul intamplat.

*numar din reteaua Orange apelabil din orice retea, apeluri nationale cu tarif normal, disponibil de luni pana vineri, intre orele 08.00 – 20.00
 

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienți, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.
 

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 40 de companii in 19 tari si 22.000 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 10 milioane de clienti. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 15 tari din Europa Centrala si de Est: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.

Mar 22, 2023 Stiri

Cu 1 leu pe zi, adauga asigurarea pentru locuinta in planul ...

In mod clar, asigurarea de locuinta nu previne evenimentele nedorite, dar e...

Citeste mai mult
Mar 02, 2023 Stiri

Ramona Bernic se alatura Directoratului UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna martie 2023, Ramona Bernic este membru al Directoratului U...

Citeste mai mult
Feb 28, 2023 Stiri

Rezultate solide pentru UNIQA la finalul anului 2022, sustin...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au continuat sa isi dezvolte ac...

Citeste mai mult
Feb 28, 2023 Comunicate de presa

Rezultate solide pentru UNIQA la finalul anului 2022, sustin...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au continuat sa isi dezvolte ac...

Citeste mai mult
Noi 23, 2022 Comunicate de presa

UNIQA in primele 9 luni din 2022: consolidarea profitabilit...

Primele 9 luni din 2022 au marcat rezultate solide pentru UNIQA Asigurari s...

Citeste mai mult
Aug 24, 2022 Comunicate de presa

UNIQA in primele 6 luni din 2022: rezultate solide si imbuna...

Rezultatele companiilor UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata pentru ...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult