Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Ultimele articole de presa

Fii la curent cu ultimele noutati din domeniul asigurarilor si afla cele mai utile informatii pentru tine.

Internetul transforma turismul


Sep 17, 2015


Dezvoltarea internetului a schimbat lumea intr-o maniera ireversibila. Este lesne de inteles de ce internetul a reusit sa transforme si turismul. Este vorba de viteza, de comoditate si de a economisi timp. Biletele de calatorie se cumpara astazi cu maximum 3 click-uri, camerele de hotel pot fi vazute pe ecranele tuturor device-urilor si rezervate dupa bunul plac, iar informatiile cu privire la reducerile-fulger si de sezon circula mult mai repede in mediul virtual. Dar poate cea mai pregnanta caracteristica a internetului este aceea ca iti ofera acces la informatie.

Insa nu este suficient sa fii prezent in mediul online, intrucat aceleasi 3 click-uri ar putea sa duca la studierea minutioasa a ofertelor de calatorie ale competitorilor. Astfel, transformarea turismului asa cum il stiam survine cu precadere in doua directii: 
  • Aceea a agentiilor de turism, cele online ajungand acum sa domine piata,
  • Aceea a agentiilor de asigurari, care iti inlesnesc procesul de pregatire pentru vacanta.

Fiecare calatorie porneste de la o planificare (pentru unii, mai in detaliu; pentru altii, mai pe graba). Important este sa fii sigur ca nu iti lipsesc din bagaj lucrurile importante. Actele, incarcatorul de la telefon, asigurarea de calatorie si haine potrivite pentru eventualele schimbari de temperatura. Dar azi platformele online ale agentiilor de asigurari te scapa de grija asigurarii de calatorie, asa incat tu sa ai mai mult timp pentru facut planuri, gandit trasee si visat cu ochii deschisi.

Asadar, internetul a reusit sa transforme turismul si in ceea ce priveste agresivitatea competitiei si preturile. Informatii variate despre toate destinatiile, traseele si locurile de cazare asteapta sa fie descoperite. Astfel, agentiile de turism si hotelierii se vad nevoiti sa ofere servicii mai bune, chiar la preturi mai mici.

Insa internetul ar putea sa transforme turismul si in mod negativ, aducandu-le oamenilor imagini, povesti si filmari din toate colturile lumii si rapindu-le curiozitatea de a le vizita de unii singuri. Dar calatorii adevarati nu isi vor potoli niciodata setea de cunoastere limitandu-se la internet. A calatori inseamna si a descoperi cum toata lumea se insala cu privire la anumite locuri si tari, cum poti chiar tu sa gasesti lucruri pe care nimeni nu le vede si sa experimentezi emotii pe care nimeni altcineva nu le-a mai putut descrie pana atunci.

Calatoriile ar trebui privite ca experiente in sine, nu drept modalitati de a ajunge undeva. Si, oriunde ai calatori, ar trebui sa calatoreşti cu toata inima, nu cu toate grijile. Fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri, intr-un concediu sau o vizita, nu poti pleca nepregatit.

Asigurarea de calatorie te protejeaza atat pe tine, cat si pe cei care calatoresc impreuna cu tine, de orice risc care poate aparea si acopera:

  • cheltuielile medicale;
  • costul de spitalizare in caz de accident;
  • serviciul de urgenta 24 de ore.

Asigura-ti o calatorie fara griji; cumpara online asigurarea de calatorie UNIQA si lasa bagajul sa fie singura ta preocupare. Cu noi, te asiguri ca n-ai griji!

Planifica-ti calatoria

Scroll Down

Setari cookie-uri