Close Overlay

My UNIQA login

sau
Nu ai cont UNIQA? Inregistreaza-te acum.
Close Overlay

Noua parola MyUNIQA

Te rugam sa completezi adresa ta de e-mail si vei primi o noua parola.

Close Overlay

Reinoire polita

De unde ati cumparat polita?

Close Overlay

Reinoire polita

Introduceti seria si numarul politei
 

Asigurare RCA

Asiguratorul RCA are obligatia de a despagubi, in conformitate cu legilatia in vigoare, partea prejudiciata pentru prejudiciile dovedite, suferite in urma accidentului produs, prin intermediul vehiculului asigurat.

Calculul primei de asigurare pentru RCA porneste de la istoricul companiei UNIQA Asigurari S.A. in ceea ce priveste frecventa si severitatea daunelor. Acesti indicatori sunt influentati de segmentul de tarif in care se incadreaza clientul si autovehiculul asigurat, criteriile luate in calcul fiind: varsta (pentru persoane fizice), domeniul de activitate (pentru persoane juridice), tipul de autovehicul si datele tehnice ale autovehiculului (de exemplu: masa totala maxima autorizata, numarul de locuri, puterea motorului, capacitatea cilindrica etc.), localitatea in care este autovehiculul inregistrat sau inmatriculat, precum si durata politei de asigurare. De asemenea, in calculul primei finale de asigurare se tine cont de coeficientul de bonus/malus aplicat, in conformitate cu reglementarile legale.

Norma privind asigurarile auto din Romania - 20 din 2017

Legea 132 din 2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto

Tarife UNIQA Asigurari – 2017

Raport Tarife UNIQA Asigurari – 2017

Ofertarea sau emiterea politelor RCA este disponibila:
Calculeaza pretul politei in doar 2 minute
Vezi tarife RCA pentru:
Detalii vehicul
*Obligatoriu
kW
kg
Detalii personale

Introdu mai jos datele de identificare (CNP/CUI) pentru a afla clasa de Bonus Malus necesara pentru calcularea pretului politei tale RCA.

Scroll Down