Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

Asigurarea RCA

Asiguratorul RCA are obligatia de a despagubi, in conformitate cu legilatia in vigoare, partea prejudiciata pentru prejudiciile dovedite, suferite in urma accidentului produs, prin intermediul vehiculului asigurat.

Calculul primei de asigurare pentru RCA porneste de la istoricul companiei UNIQA Asigurari S.A. in ceea ce priveste frecventa si severitatea daunelor. Acesti indicatori sunt influentati de segmentul de tarif in care se incadreaza clientul si autovehiculul asigurat, criteriile luate in calcul fiind: varsta (pentru persoane fizice), domeniul de activitate (pentru persoane juridice), tipul de autovehicul si datele tehnice ale autovehiculului (de exemplu: masa totala maxima autorizata, numarul de locuri, puterea motorului, capacitatea cilindrica etc.), localitatea in care este autovehiculul inregistrat sau inmatriculat, precum si durata politei de asigurare. De asemenea, in calculul primei finale de asigurare se tine cont de coeficientul de bonus/malus aplicat, in conformitate cu reglementarile legale.

Documente

Ofertarea sau emiterea politelor RCA este disponibila:

  • - La sediile UNIQA Asigurari - gasesti aici cel mai apropiat sediu
  • - La intermediarii autorizati ai UNIQA Asigurari S.A. (agenti persoane fizice si juridice, agenti subordonati si brokeri)

Orarul de functionare a serviciului de ofertare este: luni – sambata intre orele 07:00 – 21.30 (exceptand zilele de duminica si sarbatorile legale/zilele nelucratoare)

Vezi tarife RCA pentru:

Detalii vehicul

TIP LKW

*Taxi Autoturismul este folosit ca Taxi

Detalii personale

Introdu mai jos datele de identificare (CNP/CUI) pentru a afla clasa de Bonus Malus necesara pentru calcularea pretului politei tale RCA.

*Tip persoana

Inainte de a continua, te rugam sa parcurgi informarea pentru protectia datelor si termenii si conditiile.

Multumim pentru informatiile furnizate. Gasesti mai jos oferta pentru "Dacia Logan". Nivelul tau de bonus malus este: B0.

12 Luni

1209.65 RON

Riscuri acoperite

  • vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial;
  • prejudicii materiale
  • costuri privind readucerea vehiculului la starea dinaintea evenimentului asigurat
  • prejudicii reprezentand consecinta lipsei de folosinta a vehiculului avariat
  • cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata sau cheltuieli aferente
  • cheltuielile legate de transportul vehiculului avariat, aparţinand tertului pagubit, dacă respectivul vehicul nu se mai poate deplasa prin mijloace proprii, iar asiguratorul nu asigura transportul.

Cere o oferta!

Lasa-ne datele tale de contact si te vom suna noi.

Ai intrebari

Suna la relatii cu clientii

Vrei o oferta?

Servicii & Beneficii