Mergi la conţinutul principal

Relatii cu clientii

Din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate in domeniul asigurarilor, dar si beneficii suplimentare, dezvoltam permanent parteneriate cu importante companii din Romania.

UNIQA Asigurari

Relatii cu Clientii

Pentru informatii despre produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat, ne puteti contacta 24/7 (inclusiv sarbatori legale) utilizand datele de contact de mai jos.

Petitii

Pentru informaţii privind stadiul rezolvării petiţiilor puteţi transmite un e-mail la adresa reclamatii@uniqa.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon (+40) 374.400.400.

Ai intrebari

Suna la relatii cu clientii

Vrei o oferta?

UNIQA Asigurari de viata

Relatii cu Clientii

Pentru informatii produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat, ne puteti contacta 24/7 (inclusiv sarbatori legale) utilizand datele de contact de mai jos.

MedUNIQA

Pentru informatii produse si servicii sau avizarea unui eveniment asigurat MedUNIQA, ne puteti contacta de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-20:00, la telefon.

Petitii

Pentru informaţii privind stadiul rezolvării petiţiilor puteţi transmite un e-mail la adresa reclamatii_viata@uniqa.ro sau ne puteţi contacta la numărul de telefon (+40) 374.400.410.