Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Noiembrie, 2023 Stiri

Cristina Anculescu este noul Head of Talent and Development al UNIQA Group

Cristina Anculescu, anterior Membru al Directoratului UNIQA Asigurari de Viata, a acceptat o noua provocare, fiind promovata in rolul de Head of Talent & Development, din care va coordona, la nivelul intregului Grup UNIQA, initiativele legate managementul talentelor, managementul performantei si dezvoltarii carierei, planul de succesiune, precum si dezvoltarea sustenabila a angajatilor pentru toate tarile unde UNIQA are operatiuni.

Incepand cu luna noiembrie, Cristina Anculescu, pana in prezent Membru al Directoratului UNIQA Asigurari de Viata, a acceptat o noua provocare la nivelul UNIQA Group, asumandu-si rolul de Head of Talent & Development. Din noua pozitie, aceasta va coordona initiativele de digitalizare si imbunatatire a proceselor si standardelor Grupului UNIQA, legate de managementul talentelor, managementul performantei si dezvoltarii carierei si planul de succesiune, pentru a sustine organizatia in a se adapta cat mai rapid la provocarile si schimbarile de ordin exponential care definesc actualul, dar si viitorul mod de lucru din cadrul companiei.

 

Cristina Anculescu s-a alaturat echipei UNIQA in decembrie 2014, ca Director Resurse Umane, coordonand un amplu proiect de transformare organizationala, dar si numeroase initiative care au sustinut obiectivele strategice ale companiei. Este absolventa de Relatii Economice Internationale in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, a unui Masterat in Managementul Afacerilor Internationale si a unui program de Executive Leadership in cadrul Harvard Business School - Boston.

“Un profesionist cu o vasta experienta in cadrul UNIQA, atat la nivel local, cat si international, Cristina Anculescu se alatura acum echipei de la Viena pentru a coordona, mai departe, proiecte importante la nivelul Grupului. Este o promovare care imi ofera motive de bucurie si mandrie. Parcursul ei profesional de aproape 9 ani la UNIQA Romania transmite un mesaj puternic legat de oportunitatile pe care compania noastra le ofera, intr-un mediu dinamic, unde competentele, pasiunea, implicarea si invatarea continua sunt ingredientele necesare pentru dezvoltarea carierei la cel mai inalt nivel. O felicit pe Cristina, ii multumesc pentru contributia semnificativa pe care a avut-o in cadrul echipei din Romania si ii urez mult succes in noul rol”, a declarat Franz Weiler, Presedinte al Consiliului de Supraveghere UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata.

"Preiau noul rol in cadrul Grupului UNIQA cu multa energie si entuziasm, pentru a ma implica, mai departe, in transformarea si dezvoltarea organizatiei. Noul meu rol imi sustine pasiunea pentru invatarea si adaptarea continua la noile trenduri legate de managementul capitalului uman. Avem o oportunitate uriasa de a imbratisa puterea transformatoare a inteligentei artificiale, pentru a oferi o experienta unica angajatilor, la nivelul intregului grup UNIQA.

Le multumesc colegilor din Romania pentru colaborarea excelenta, increderea si sustinerea neconditionata, cat si pentru tot ceea ce am invatat si am realizat impreuna. Am toata increderea ca echipa de conducere excutiva va continua sa construiasca o cultura organizationala care pune deopotriva clientii si angajatii in centrul tuturor actiunilor UNIQA, iar acest lucru nu este posibil fara valoarea incontestabila, profesionalismul si dedicarea oamenilor nostri”, a precizat Cristina Anculescu, Head of Talent & Development, UNIQA Group.

UNIQA are o istorie de aproape 15 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiaza de peste 200 de ani de experienta internationala, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezenta puternica la nivel european. Prin modelul de afaceri, compania pozitioneaza in centrul activitatii nevoile clientilor, adresate specific pe segmentele Retail, Bancassurance si Corporate & Affinity, oferind produse si servicii relevante, accesibile si inovatoare, la standarde inalte, cu scopul de a contribui la o viata mai buna impreuna cu clientii, partenerii si comunitatea.

UNIQA Group este una dintre companiile de asigurari de top pe pietele sale principale din Austria si Europa Centrala si de Est (ECE). Aproximativ 21.000 de angajati si parteneri de vanzari exclusivi deservesc aproape 16 milioane de clienti UNIQA din 18 tari.