Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

03 August, 2020 Stiri

Faptele bune se aduna in cadrul unui eveniment inedit: UNIQA Asigurari Bucharest Family & 10K - VIRTUAL RUN EDITION

Gazduit in mediul virtual, conceptul ofera posibilitatea participarii in deplina siguranta, din orice locatie din Bucuresti, orice colt al tarii sau din intreaga lume.

Impreuna cu Asociatia Bucharest RUNNING CLUB, ne bucuram sa ducem mai departe traditia cursei UNIQA 10K, pentru al cincilea an consecutiv, cu noua editie organizata in data de 22 august, sub forma unui eveniment cu totul inedit: UNIQA Asigurari Bucharest Family &10K – VIRTUAL RUN EDITION.

Gazduit in mediul virtual, conceptul ofera posibilitatea participarii in deplina siguranta, din orice locatie din Bucuresti, orice colt al tarii sau din intreaga lume. Editia de anul acesta sprijina o serie de organizatii non-profit, a caror finantare, din pacate, a trecut in plan secundar sub impactul contextului actual.

UNIQA Asigurari Bucharest Family &10K – VIRTUAL RUN EDITION este un nou concept de competitie sportiva in Romania, in care fiecare alergator isi va alege cursa, traseul pe care va alerga si cauza pe care o sprijina.  Alergatorii vor lua startul in acelasi timp si vor avea la dispozitie aplicatia #RunRomania pentru a transmite detaliile despre parcurs.

Mai multe detalii pe http://bucuresti10km.ro