Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

04 Martie, 2024 Stiri

Kitzsteinhorn: statiunea in care iubitorii de schi se pot bucura de zapada la inceput de primavara

Desi Kitzsteinhorn este un paradis pentru pasionatii de sporturi de iarna, exista mai multe de explorat dincolo de partii.

Situat in pitorescul Alpilor austrieci, Kitzsteinhorn este ca un magnet pe pasionatii de sporturi de iarna in cautarea unei aventuri memorabile la schi. Aceasta destinatie de schi este impresionanta nu doar pentru partiile sale imaculate, ci si pentru o trasatura distinctiva – aici ai sansa de a te bucura de schi pana la inceputul primaverii.

In Kitzsteinhorn exista o varietate de partii de toate nivelurile, fiind potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru profesionistii experimentati. Terenul de ghetar ofera un strat masiv de zapada, pe tot parcusul anului, permitand practicarea schiului si snowboarding-ului atunci cand multe alte statiuni inchid sezonul. Indiferent de nivelul de indemanare, privelistile panoramice impresionante si partiile meticulos ingrijite contribuie la o experienta de neuitat si incantatoare pentru turisti.

Kitzsteinhorn

Daca ajungeti in 2024 aici, trebuie sa stiti ca Kitzsteinhorn ofera optiuni de cazare care reflecta esenta farmecului alpin. Cabanele de munte si resorturile de aici ofera nu numai confort si caldura, ci si acces usor la partii. Imaginati-va ca va treziti cu privelistea varfurilor acoperite de zapada chiar la fereastra, gata sa va imbie la o noua zi de neuitat pe partii.

Iar dupa o zi plina de aventuri pe partii, va puteti rasfata cu deliciile culinare pe care le ofera bucataria din Kitzsteinhorn. Restaurantele si cabanele de munte pun la dispozitie un amestec de mancaruri traditionale austriece si preparate din bucataria internationala. Experienta culinara unica de la altitudini inalte adauga un plus de placere escapadei la schi.

Kitzsteinhorn - destinatie pentru pasionatii de schi

Desi Kitzsteinhorn este un paradis pentru pasionatii de sporturi de iarna, exista mai multe de explorat dincolo de partii. Recomandam sa luati o pauza de la activitatea pe partie pentru a vizita fermecatoarele sate alpine din apropiere. Zell am See, cu lacul sau pitoresc si farmecul sau istoric, se afla la o scurta distanta cu masina. Conectati-va la cultura locala, plimbati-va pe strazile statiunilor si descoperiti caldura ospitalitatii austriece.

Stiati ca...

In varful Kitzsteinhorn exista Gipfelwelt 3000, care este mai mult decat o platforma de observare; este o experienta captivanta care dezvaluie secretele muntelui. Acest punct de observare extraordinar ofera o panorama de 360 de grade si privelisti marete ale Alpilor maiestuosi care se intind cat vezi cu ochii.

Pentru a va bucura fara griji de peisajul de basm din Alpii francezi, nu uitati de puneti in bagaj si asigurarea pentru calatorie. Puteti cumpara asigurarea UNItravel online, rapid si simplu, in doar cateva minute, si pentru a fi fara griji pe partie, adaugati si clauza pentru sport extrem, creata special pentru persoanele care prefera vacante active, cu activitati sportive cum este schiul sau snowboardul.

Aflati mai multe detalii aici.