Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

17 Februarie, 2022 Stiri

Noutati despre asigurarea de calatorie de la UNIQA

Incepand cu 17 februarie 2022, pentru a beneficia de acoperiri in cazul evenimentelor legate de COVID-19, asiguratul trebuie sa detina un certificat verde la data plecarii in calatorie, conform OUG 68 / 2021.

Clientii UNIQA pot calatori in siguranta oriunde in lume. Asigurarea de calatorie de la UNIQA acopera evenimentele legate de COVID-19, chiar si in conditiile declararii pandemiei / epidemiei.

UNIQA ofera asigurarea de calatorie cu protectie la evenimente COVID

 

Pentru a beneficia de aceste acoperiri, asiguratul trebuie sa detina un certificat verde la data plecarii in calatorie, conform OUG 68 / 2021. 


Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat a fost eliminata incepand cu 01 februarie 2022, in baza deciziei Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. In situatia in care s-a achizitionat o polita de asigurare pana la aceasta data, iar, la momentul plecarii in calatorie, nu exista lista publica a tarilor cu risc epidemiologic, UNIQA acopera evenimentele legate de COVID-19 in limitele mentionate in polita, fara conditionarea legata de detinerea unui certificat verde.


UNIQA asigura protectia clientilor pornind de la nevoile reale ale acestora, in diverse momente si imprejurari din viata lor, actionand mereu cu responsabilitate. Compania a reactionat prompt inca de la inceputul pandemiei, adaptand produsele de asigurari de viata, asigurari de sanatate si asigurari medicale de calatorie pentru a oferi acoperire in cazul evenimentelor legate de COVID – 19, atat pentru politele existente in portofoliul companiei, cat si pentru cele nou incheiate. 
Detalii despre asigurarea de calatorie de la UNIQA aici: https://www.uniqa.ro/persoane-fizice/calatorie/asigurarea-de-calatorie