Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

23 Decembrie, 2020 Stiri

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune.

Incepand cu luna decembrie 2020, Paul Zarzara este membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune, pe care a coordonat-o

Paul Zarzara, in varsta de 40 de ani, a condus si implementat cu succes o serie de proiecte importante pentru transformarea digitala a companiei si redefinirea arhitecturii echipelor si a modului de lucru in aria sa de activitate, inovatoare la nivelul pietei asigurarilor din Romania si nu numai, cu impact semnificativ in ceea ce priveste imbunatatirea experientei clientilor UNIQA pe parcursul procesului de notificare si solutionare a daunelor.

“Contributia lui Paul la transformarea activitatii in aria de daune a facut posibil ca UNIQA sa isi consolideze reputatia unei companii care isi respecta promisiunile fata de clienti, prin servicii inovatoare, relevante si de cea mai buna calitate. Suntem mandri sa avem in echipa de management un profesionist cu o vasta experienta si recunoastere atat la nivelul pietei locale, cat si la nivel international. Am incredere ca, din noul rol de membru al Directoratului UNIQA Asigurari, Paul va avea, mai departe, un aport semnificativ la dezvoltarea si pregatirea companiei pentru a deveni unul dintre jucatorii de top din piata”, a precizat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

“Sunt onorat sa pot duce mai departe experienta alaturi de echipa UNIQA din noul rol in cadrul Directoratului companiei. Le multumesc colegilor din aria Daune pentru increderea, perseverenta, energia si viziunea cu care s-au implicat in fiecare proiect implementat, reusind impreuna, de fiecare data, sa oferim o experienta mai buna clientilor UNIQA. Alaturi de echipa de management a companiei, continuam povestea UNIQA prin transformare digitala si solutii inovatoare, centrate pe client. Totodata, mi-a fost incredintata misiunea de a dezvolta segmentul Corporate & Affinity si, cu ajutorul solutiilor personalizate, ne asumam rolul de a oferi excelenta in servicii, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti cu un nivel inalt de expertiza”, a declarat Paul Zarzara, Membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de business al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Dec 23, 2020 Stiri

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari...

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre ...

Citeste mai mult
Noi 23, 2020 Stiri

Rezultate stabile si focus pe nevoile clientilor...

In trimestrul al treilea din 2020, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de vi...

Citeste mai mult
Oct 21, 2020 Stiri

UNICASA - nivelul MAXIM de protectie pentru ACASA...

Cum ar fi sa poti alege simplu o asigurare pentru casa? Sa stii din start c...

Citeste mai mult
Dec 23, 2020 Comunicate de presa

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari...

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre ...

Citeste mai mult
Noi 23, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata in primele 9 lun...

In trimestrul al treilea din 2020, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de vi...

Citeste mai mult
Aug 25, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata in primele 6 lun...

UNIQA Asigurari a raportat in primele sase luni al anului 2020 o crestere d...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult
Ian 07, 2021 Blog

La ce sa fim atenti cand achizitionam o locuinta

O locuinta decenta, la un pret accesibil si intr-un mediu sigur reprezinta ...

Citeste mai mult
Dec 31, 2020 Blog

La ce sa fim atenti cand cumparam o masina noua?

Fiecare decizie va avea beneficii si dezavantaje. In functie de stilul de v...

Citeste mai mult