Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

28 Noiembrie, 2023 Stiri

Rezultatele UNIQA in primele 9 luni din 2023

Compania a inregistrat cresteri peste media pietei pentru asigurarile de locuinta, asigurarile de viata si solutiile pentru IMM.

UNIQA isi dezvolta activitatea in piata asigurarilor din Romania, cu angajamentul ferm de a contribui la o viata mai buna pentru clienti, parteneri si comunitate.

La finalul celui de-al treilea trimestru din 2023, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au raportat prime brute subscrise in valoare totala de 90,3 milioane euro conform evidentelor statutare, cu 9% peste cele din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, UNIQA a continuat sa iti concentreze atentia asupra nevoilor clientilor, dezvoltandu-si activitatea pe segmentele de asigurari non-auto si de viata, in acord cu directiile strategice asumate. Profitul statutar inainte de impozitare inregistrat de ambele companii UNIQA in primele 9 luni din 2023 este de 6 milioane euro.

Tot mai multi clienti de asigurare din Romania aleg solutiile de la UNIQA, atat datorita modului in care produsele acopera nevoile acestora, cat si calitatii serviciilor pe care compania le ofera. Astfel, la finalul celui de-ale treilea trimestru al acestui an, numarul clientilor UNIQA a fost cu peste 10% mai mare fata de primele 9 luni din 2022. Dinamica cea mai relevanta a fost inregistrata in randul clientilor de asigurari pentru locuinta, acestia fiind cu 20% mai multi in portofoliul UNIQA, potrivit situatiei de la finalul lunii septembrie 2023, comparativ cu primele 9 luni ale anului trecut.

„Suntem alaturi de clientii nostri, asumandu-ne rolul de partener responsabil si activ in viata comunitatii din care facem parte. Continuam sa ne dezvoltam activitatea, construind un parcurs stabil si solid din punct de vedere financiar. Clientii au incredere ca solutiile de protectie oferite de UNIQA sunt cele potrivite pentru planurile pe care le au in viata de zi cu zi sau pentru bunastarea si continuitatea afacerilor pe care le dezvolta. Iar acest lucru se vede in ritmul de crestere, peste nivelul pietei, inregistrat de asigurarile de locuinta, cele de sanatate, precum si de solutiile dedicate intreprinderilor mici si mijlocii. Ramanem atenti la nevoile clientilor nostri si ale mediului din care facem parte si dorim sa contribuim la o viata mai buna, intr-o societate mai bine protejata din punct de vedere financiar si mai pregatita pentru viitor”, a declarat Paul Cazacu, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari.

“Asigurarile de viata reprezinta un act de responsabilitate din partea asiguratului, atat pentru protejarea sa, cat si a familiei, in caz de evenimente neprevazute. Suntem mandri de faptul ca un numar tot mai mare de clienti aleg asigurarile de viata de la UNIQA, iar vanzarile pe acest segment au inregistrat creșteri peste media pietei. Interesul aratat de clientii nostri ne motiveaza sa lucram constant pentru a contura cele mai bune solutii, sa diversificam continuu produsele de asigurare si sa imbunatatim serviciile oferite, pentru a contribui la o viata mai buna pentru acestia si familiile lor”, a precizat Mihaela Stroia, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari de Viata.

UNIQA Asigurari, rezultate financiare septembrie 2023

 

Detalii in comunicatul de presa, disponibil aici.