Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

23 Februarie, 2024 Stiri

Skicircus Saalbach din Austria, locul ideal pentru toti iubitorii schiului

Atmosfera prietenoasa, impreuna cu imprejurimile pitoresti, creeaza un mediu in care incepatorii se pot bucura cu adevarat de primii pasi in lumea schiului.

In inima Alpilor austrieci, domeniul schiabil Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn este un loc de poveste, ideal pentru sporturile de iarna, care se adreseaza atat incepatorilor dornici de bucuria primelor viraje, cat si schiorilor experimentati, atrasi de partii provocatoare. Skicircus imbina perfect peisaje uluitoare, facilitati moderne si o gama variata de partii, pentru toate nivelurile de indemanare.

Pentru cei care fac primii pasi in lumea schiului, Skicircus ofera o varietate de partii blande, bine ingrijite, unde incepatorii sa isi dezvolte increderea. In zonele dedicate incepatorilor din Saalbach si Hinterglemm sunt disponibile scoli de schi cu instructori experti, asa incat incepatorii primesc indrumare specializata pe masura ce progreseaza.

Salbach - Austria

 

In plus, teleschiurile sunt concepute pentru incepatori, ceea ce face ca accesul la partii sa fie unul facil. Atmosfera prietenoasa, impreuna cu imprejurimile pitoresti, creeaza un mediu in care schiorii incepatori se pot bucura cu adevarat de noi experiente.

Pe de alta parte, schiorii avansati se pot aventura in vasta retea de partii provocatoare care fac din Skicircus un paradis pentru cei care cauta adrenalina. Leogang si Fieberbrunn, in special, se mandresc cu coborari abrupte, care ii vor impinge la limita chiar si pe cei mai experimentati schiori. Mai mult, profesionistii isi pot dovedi anduranta pe partiile Zwolferkogel Nord si Schattberg Nord.

Saalbach - Austria - destinatia schiorilor profesionisti

 

Cei care ajung in aceasta destinatie din Austria trebuie sa stie ca zona schiabila este interconectata de un sistem sofisticat de teleschiuri, datorita caruia schiorii avansati pot explora intregul Skicircus fara probleme. Tot aici, se vor putea distra si cei care tanjesc dupa sarituri si alte stiluri freestyle.

Stiati ca...

Dincolo de partii, Skicircus ofera o scena apres-ski vibranta. De la cabane traditionale de munte care servesc preparate austriece consistente la baruri pline de viata cu muzica live, aici schiorii se pot relaxa si distra dupa o zi pe partii.

Nu in ultimul rand, in fiecare vacanta, nu uitati de puneti in bagaj si asigurarea pentru calatorie. Puteti cumpara asigurarea UNItravel online, rapid si simplu, in doar cateva minute, si pentru a fi fara griji pe partie, adaugati si clauza pentru sport extrem, creata special pentru persoanele care prefera vacante active, cu activitati sportive cum este schiul sau snowboardul.

Aflati mai multe detalii aici.