Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

22 Noiembrie, 2023 Stiri

Targul fermecator de Craciun din Viena: o sarbatoare magica

Unul dintre cele mai cunoscute si fermecatoare targuri de Craciun din lume, targul de la Viena este o traditie atemporala a austriecilor, care, an an de an, reda spiritul sarbatorilor intr-un mod unic.

In inima Europei, Viena se transforma, de la jumatatea lunii noiembrie, intr-un taram al spectacolelor de iarna, impodobit cu lumini stralucitoare si cu melodiile vesele ale colindelor de Craciun. Aici se organizeaza unul dintre cele mai cunoscute si fermecatoare targuri de Craciun din lume, o traditie atemporala a austriecilor, care, an an de an, reda spiritul sarbatorilor intr-un mod unic.

Experimenteaza magia târgului de Crăciun din Viena, alaturi de UNIQA

 

Daca alegeti Viena ca destinatie de sarbatori, trebuie sa stiti ca targul de Craciun este inaugurat chiar in centrul orasului si este un obiectiv de neratat, care atrage milioane de vizitatori in fiecare an. Aici, turistii si localnicii se pot delecta cu produse traditionale si suveniruri, lasandu-i pe artizani si mestesugari sa ii incante cu abilitatile lor in crearea de ornamente artizanale.

Parcul din apropierea primariei orasului se transforma, pentru aproape doua luni, intr-o lume a magiei Craciunului, unde atmosfera festiva este completata de sunetele muzicii live. Corurile si orchestrele canta colinde clasice si melodii de sezon, creand un fundal armonios pentru festivitati. Luati-va un moment pentru a va alatura cantecelor sau pur si simplu bucurati-va de melodiile incantatoare in timp ce explorati targul.

De asemenea, rasfatati-va papilele gustative cu aromele bogate ale bucatariei austriece. Savurati bunatati traditionale precum castane prajite, prajituri de turta dulce, fursecuri/biscuiti Linzer (desert traditional de Craciun) si supa de castane fierbinte. Nu ratati sansa de a incerca o cana aburinda cu vin fiert, un preferat al localnicilor si vizitatorilor deopotriva, care incalzeste atat corpul, cat si sufletul in serile reci de iarna.

Târgul de Crăciun din Viena: Magia sărbătorilor te așteaptă, alaturi de UNIQA.

 

Si nu uitati de cei dragi, de acasa, si luati-le un suvenir, fie ca este o figurina de Craciun, un glob pictat manual sau celebrele prajituri cu scortisoara.

Stiati ca...

Daca ajungeti la targ, aveti acces gratuit la concertele de colinde sustinute de coruri internationale, desfasurate vinerea, sambata si duminica.

Nu in ultimul rand, pentru a va bucura fara griji de spectacolul magic oferit de Viena, nu uitati de asigurarea pentru calatorie. Puteti opta pentru UNItravel, asigurare disponibila online, pe care o puteti obtine imediat, cu doar un singur click.

Afla mai multe detalii aici.