Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

27 August, 2020 Stiri

UNIQA a castigat „Premiul pentru Digitalizare” la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor

Ne bucuram sa fim castigatorii “Premiului pentru Digitalizare" in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de XPRIMM in data de 26 august, la Clubul Diplomatic din Bucuresti.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor

 

Ne bucuram sa fim castigatorii “Premiului pentru Digitalizare" in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de XPRIMM in data de 26 august, la Clubul Diplomatic din Bucuresti. Avem toate motivele sa fim mandri ca am primit aceasta recunoastere pentru asistentul digital ANA si ii felicitam pe toti cei implicati in dezvoltarea acestui serviciu unic in Romania.

Lansat in urma cu un an, asistentul digital ANA pozitioneaza UNIQA in randul companiilor care fac diferenta in ceea ce priveste dezvoltarea solutiilor digitale pentru imbunatatirea experientei clientilor.ANA este o inovatie absoluta in piata asigurarilor, fiind primul asistent digital pentru notificarea si solutionarea daunelor din Romania.

In actualul context, ANA aduce valoare in viata clientilor, ajutandu-i sa notifice simplu, rapid si in deplina siguranta danunele pentru toate produsele de asigurari generale din portofoliul UNIQA.

Detalii despre asistentul digital ANA: https://www.uniqa.ro/daune