Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

09 Septembrie, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului UNTOLD 2021

Ramanem aproape de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante, organizate in Romania.

Crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si asigura o viata mai buna impreuna face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea si solutiile de asigurare calibrate pe nevoile acesteia sunt valori esentiale dupa care ne ghidam. 


In calitate de asigurator oficial al festivalului UNTOLD 2021, UNIQA continua sa fie aproape de oameni, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania. 
Ducem astfel mai departe un parteneriat derulat pe parcursul a trei dintre editiile acestui eveniment de amploare, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila, pentru care Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA, a oferit servicii de intermediere si consultanta de risc. 


"Pentru un festival de top, derulat pe parcursul mai multor zile, cu un numar impresionant de participanti, siguranta si responsabilitatea sunt elemente cheie. Lucram zi de zi pentru dezvoltarea unor solutii de asigurare calibrate, care sa aduca linistea si continuitatea pentru oameni si companii. Astfel, ne bucuram sa asiguram si acest eveniment important. Contribuim la crearea unui ecosistem de business sustenabil, bazat pe incredere si dezvoltare continua, directie in care se indreapta si constructia acestui proiect alaturi de partenerul nostru, Safety Broker" a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.


"Este o bucurie sa fim si anul acesta alaturi de UNIQA, in calitate de parteneri ai celui mai mare festival din Romania. Suntem mandri sa putem contribui la succesul acestui eveniment, care defineste o generatie de tineri si pozitioneaza Romania pe harta entertainment-ului", a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.


“Siguranța celor din festival este prioritate zero pentru noi, organizatorii UNTOLD. Anul acesta, pe parcursul celor 4 zile de festival, UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din Romania. Suntem de parere ca toate experiențele vieții trebuie traite intens si fara griji. Iar acest lucru se poate realiza cand exista plase de siguranță solide. Parteneriatul cu UNIQA Asigurari are la baza aceste principii comune si ne dorim sa le impartasim impreuna participantilor", a declarat Bogdan Radulescu, Head of Partnerships & New Business UNTOLD.


UNTOLD are loc anul acesta in perioada 9 - 12 septembrie, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri internationale. Evenimentul aduce impreuna DJ si artisti de top la nivel mondial, desfasurandu-se pe 7 scene, in fata unui public de peste 372.000 de spectatori, pentru distractie responsabila, in conditii de siguranta.

Suntem parte din comunitate, pentru o viata mai buna, impreuna!

Ian 25, 2022 Stiri

UNIted Tower, simbolul unei comunitati...

UNIQA Tower din Viena a devenit UNIted Tower. De la inceputul lunii ianuari...

Citeste mai mult
Ian 20, 2022 Stiri

UNIvision, asigurarea pentru instrumente optice...

Asigurarea UNIvision este asociata instrumentelor optice achizitionate prin...

Citeste mai mult
Dec 23, 2021 Stiri

UNIQA este alaturi de clientii afectati de incendiul de la C...

Suntem alaturi de clientii ale caror bunuri au fost afectate de incendiul p...

Citeste mai mult
Dec 06, 2021 Comunicate de presa

UNIQA reafirma angajamentul ferm de dezvoltare a operatiunil...

UNIQA Asigurari S.A. a primit din partea Autoritatii de Supraveghere Financ...

Citeste mai mult
Noi 23, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primele 9 luni din 2021...

Crestere de 11% pentru UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata, conform...

Citeste mai mult
Aug 24, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primele 6 luni din 2021...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa isi dezvolte activi...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult