Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

09 Septembrie, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului UNTOLD 2021

Ramanem aproape de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante, organizate in Romania.

Crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si asigura o viata mai buna impreuna face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea si solutiile de asigurare calibrate pe nevoile acesteia sunt valori esentiale dupa care ne ghidam. 


In calitate de asigurator oficial al festivalului UNTOLD 2021, UNIQA continua sa fie aproape de oameni, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania. 
Ducem astfel mai departe un parteneriat derulat pe parcursul a trei dintre editiile acestui eveniment de amploare, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila, pentru care Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA, a oferit servicii de intermediere si consultanta de risc. 


"Pentru un festival de top, derulat pe parcursul mai multor zile, cu un numar impresionant de participanti, siguranta si responsabilitatea sunt elemente cheie. Lucram zi de zi pentru dezvoltarea unor solutii de asigurare calibrate, care sa aduca linistea si continuitatea pentru oameni si companii. Astfel, ne bucuram sa asiguram si acest eveniment important. Contribuim la crearea unui ecosistem de business sustenabil, bazat pe incredere si dezvoltare continua, directie in care se indreapta si constructia acestui proiect alaturi de partenerul nostru, Safety Broker" a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.


"Este o bucurie sa fim si anul acesta alaturi de UNIQA, in calitate de parteneri ai celui mai mare festival din Romania. Suntem mandri sa putem contribui la succesul acestui eveniment, care defineste o generatie de tineri si pozitioneaza Romania pe harta entertainment-ului", a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.


“Siguranța celor din festival este prioritate zero pentru noi, organizatorii UNTOLD. Anul acesta, pe parcursul celor 4 zile de festival, UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din Romania. Suntem de parere ca toate experiențele vieții trebuie traite intens si fara griji. Iar acest lucru se poate realiza cand exista plase de siguranță solide. Parteneriatul cu UNIQA Asigurari are la baza aceste principii comune si ne dorim sa le impartasim impreuna participantilor", a declarat Bogdan Radulescu, Head of Partnerships & New Business UNTOLD.


UNTOLD are loc anul acesta in perioada 9 - 12 septembrie, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri internationale. Evenimentul aduce impreuna DJ si artisti de top la nivel mondial, desfasurandu-se pe 7 scene, in fata unui public de peste 372.000 de spectatori, pentru distractie responsabila, in conditii de siguranta.

Suntem parte din comunitate, pentru o viata mai buna, impreuna!