Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

04 August, 2022 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial UNTOLD 2022

Compania acopera riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc au fost oferite de catre Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

UNIQA continua sa fie alaturi de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania.

UNIQA este asiguratotul oficial UNTOLD 2022

 

Compania asigura festivalul UNTOLD 2022, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc au fost oferite de catre Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

"Suntem mandri sa asiguram unul dintre cele mai prestigioase si de amploare festivaluri organizate la nivel european. Continuam o traditie inceputa la UNTOLD in urma cu patru editii si, ca de fiecare data, alaturi de partenerul nostru, Safety Broker, construim cu incredere un proiect in cadrul caruia siguranta si responsabilitatea raman elementele cheie. Pentru o viata mai buna, impreuna cu oamenii si comunitatea din care facem parte”, a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

Ce-a de-a saptea editie UNTOLD are loc anul acesta in perioada 4 - 7 august, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Evenimentul aduce impreuna peste 200 de artisti nationali si internationali de prestigiu.

Traieste magia UNTOLD, alaturi de UNIQA!

#OViataMaiBunaImpreuna