Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

04 Septembrie, 2023 Stiri

UNIQA lanseaza asigurarile de garantii UNIBond

Asigurarile de garantii sunt un segment important pentru dezvoltarea activitatii UNIQA in mod durabil, oferind clientilor din zona corporate solutii de protectie financiara pentru participarea la licitatii si garantarea bunei executii a contractelor.

Asigurarile de garantii sunt un segment important pentru dezvoltarea activitatii UNIQA in mod durabil. Astfel, la inceputul lunii septembrie, UNIQA a lansat noile asigurari de garantii UNIBond Licitatie si UNIBond Contractuale.

Prin noul sau model de afaceri, compania armonizeaza procesele si activeaza competentele profesionale la nivel international pentru a raspunde nevoilor clientilor in mod personalizat, in functie de specificul segmentului de care acestia apartin -  Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity.

In acest fel, pe segmentul asigurarilor de tip Corporate, UNIQA isi propune sa ofere partenerilor din piata de brokeraj si clientilor experiente deosebite, prin solutii la cele mai inalte standarde inovatoare si relevante, adresand actualele nevoi de la nivelul pietei de asigurari.

Asigurarea UNIBond Licitatii este instrument de garantare in cazul participarii la procedurile de achizitii publice, oferind protectie financiara in cazul neindeplinirii obligatiilor din perioada de valabilitate a ofertei depuse pana la incheierea contractului de achizitie publica sau a acordului cadru.

UNIQA Asigurari - Asigurarea de Garantii UNIBond Licitatii

UNIBond Contractuale este asigurarea de garantie pentru buna executie a contractului si vizeaza indeplinirea obigatiilor asumate de catre asigurat din perspectiva cantitativa, calitativa si a perioadei stabilita prin contract.

Principalele avantaje de care clientii UNIQA se bucura in baza asigurarilor UNIBond:

  • Posibilitatea de participare la mai multe licitatii in acelasi timp;
  • Emiterea garantiei in mod rapid si eficient;
  • Alternativa la scrisorile de garantii bancare, fara blocare de fonduri;
  • Optimizarea costurilor.

UNIQA acorda o atentie deosebita dezvoltarii de programe de asigurare adaptate complexitatii si diversitatii specifice clientilor Corporate, Calitatea serviciilor oferite de UNIQA pe acest segment a fost recunoscuta la editia de anul acesta a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor.

UNIQA are o istorie de aproape 15 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiaza de peste 200 de ani de experienta internationala, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezenta puternica la nivel european. 

Detalii despre asigurarile de garantii UNIBond aici.