Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

15 Februarie, 2022 Stiri

UNIQA ofera protectie completa a coletelor pe parcursul livrarii

In cadrul parteneriatului cu Innoship, UNIQA ofera protectie completa impotriva pierderii, furtului sau deteriorarii coletelor in timpul transportului, prin asigurarea asociata serviciilor de livrare.

In actualul context, nevoia de accesare a serviciilor de curierat a devenit o constanta a vietii de zi cu zi. Alaturi de promptitudine, clientii doresc ca bunurile livrate sa beneficieze de toata grija pentru a ajunge, in cele mai bune conditii, la destinatie.

Pentru situatiile neprevazute, clientii pot opta insa pentru o solutie suplimentara de protectie prin asigurarea coletului.

UNIQA asigurare completa a coletelor pe parcursul livrarii

Astfel, UNIQA este conectata la aceste nevoi si ofera protectie completa impotriva pierderii, furtului sau deteriorarii coletelor in timpul transportului, prin asigurarea asociata serviciilor de livrare, in parteneriat cu platforma de management al livrarilor Innoship.

UNIQA continua sa dezvolte programe inovatoare de asigurari si parteneriate care aduc valoare in viata clientilor, oferind solutii adaptate la realitatea si nevoile acestora.