Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

27 Martie, 2022 Stiri

UNIQA, partener de asigurare al unei expozitii caritabile, in beneficiul refugiatilor ucraineni

Timp de doua zile, in 26 si 27 martie, instalatia luminoasa Gaia poate fi admirata la Cluj-Napoca, in cadrul unui eveniment caritabil inedit, la care UNIQA se alatura in calitate de partener de asigurare.

In acest weekend, arta se imbina cu faptele bune in Gradina Botanica din Cluj-Napoca. Timp de doua zile, in 26 si 27 martie, instalatia luminoasa Gaia poate fi admirata in cadrul unui eveniment caritabil inedit, organizat de Lights on Romania, la care UNIQA se alatura in calitate de partener de asigurare.

Donatiile facute in baza taxei de acces vor fi directionate catre Asociatia "O Masa Calda", pentru a oferi sprijin refugiatilor ucraineni, aflati in tranzit in Gara CFR din oras.

"Ne implicam activ in comunitatile in care activam, pentru a contribui la o viata mai buna. Este un scop care face parte din esenta si principiile UNIQA si ne aduce impreuna. Sustinem aceasta initiativa caritabila inedita, pentru a pune lucrurile in miscare, alaturi de partenerii nostri. Este important sa ajutam in astfel de momente, sa actionam si sa aratam ca ne pasa.", Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA.

Detalii despre eveniment aici.