Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

13 Aprilie, 2020 Stiri

UNIQA Romania acopera riscurile asociate evenimentelor legate de COVID-19

UNIQA acopera riscurile asociate pandemiei de coronavirus, atat pentru politele aflate in portofoliu, cat si pentru politele nou incheiate, in conditiile in care, in practica standard, contractele de asigurare incadreaza pandemiile drept excluderi.

UNIQA acopera riscurile asociate pandemiei de coronavirus, atat pentru politele aflate in portofoliu, cat si pentru politele nou incheiate, in conditiile in care, in practica standard, contractele de asigurare incadreaza pandemiile drept excluderi.

„Sa asiguram protectia clientilor nostri pornind de la nevoile reale ale acestora, adresand astfel diverse etape si imprejurari din viata lor, este esența activității pe care o desfasuram. Decizia de a acoperi riscurile asociate COVID-19 are la baza promisiunea facuta clientilor nostri de a le oferi valoare prin produsele si serviciile UNIQA, precum si prioritatea noastra principala, de a actiona mereu cu toata responsabilitatea, indiferent de situatie”, a declarat Lidia Dragan, Director Dezvoltare Produse si Servicii UNIQA Asigurari.

Astfel, pentru o plaja larga de produse de asigurare, in special pentru asigurarile de viata, dar si pentru asigurari de sanatate si asigurari medicale de calatorie, UNIQA nu va aplica excluderile referitoare la epidemii / pandemii, asa cum sunt prevazute in conditiile de asigurare, pentru evenimentele legate de COVID – 19. 

In ceea ce priveste asigurarile de viata, masurile vizeaza produsele: Garantie & Protectie, UNISMART, Orizont & Stabilitate, Echipa & Succes, dar si produsele intermediate de bancile partenere: Junior & Senior Protect, Life Premium, PPI Cash Loan (Flexi) Raiffeisen, PPI Credit Card & Overdraft Raiffeisen, PPI Mortgage Raiffeisen.

Pentru asigurarile generale, masurile se refera la produsele Vacanta & Relaxare, dar si la produsele intermediate de bancile partenere: asigurarea de calatorie atasata cardurilor de credit Raiffeisen Bank si First Bank.

Produsele de asigurari de sanatate vizate de aceste masuri sunt: Sanatate & Valoare – Optim / Premium / Medsmart, iMED si BusinessMED.

In plus, pentru a veni in sprijinul clientilor care se afla in imposibilitatea de a se intoarce in Romania in perioada imediat urmatoare, ca urmare a restrictiilor de calatorie impuse de diverse state, UNIQA extinde cu 30 de zile valabilitatea asigurarii, pentru clientii care detin asigurari medicale de calatorie si sunt afectati de aceasta situatie. Conditia este insa ca data plecarii in calatorie si data achizitionarii asigurarii de calatorie sa fie anterioare datei la care Ministerul Afacerilor Externe din Romania si / sau Organizatia Mondiala a Sanatatii a lansat un avertisment de calatorie in legatura cu existenta unor factori de risc pentru o anumita regiune sau tara.

In urmatorul interval, UNIQA va continua sa comunice masurile dictate de actualul context, ce vizeaza produsele de asigurare oferite clientilor nostri.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta la nivelul unui Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa aduca valoare in viata clientilor, concentrandu-si eforturile in trei directii principale: dezvoltarea de produse si servicii relevante, care adreseaza nevoi de asigurare specifice, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor prin digitalizare, precum si investitia in calitatea echipei de profesionisti.

Aug 03, 2020 Stiri

Faptele bune se aduna in cadrul unui eveniment inedit: UNIQA...

Gazduit in mediul virtual, conceptul ofera posibilitatea participarii in de...

Citeste mai mult
Mai 26, 2020 Stiri

Rezultate stabile pentru UNIQA in primul trimestru din 2020...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primul trimestru di...

Citeste mai mult
Mai 18, 2020 Stiri

UNITEAM PROTECT, asigurarea de viata de grup in cazul infect...

UNIQA duce protectia un pas mai departe si lanseaza UNITEAM PROTECT, asigur...

Citeste mai mult
Mai 26, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat prim...

Primul trimestru din 2020 a marcat rezultate stabile pe liniile profitabile...

Citeste mai mult
Mar 16, 2020 Comunicate de presa

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au decis ca acti...

Incepand de luni, 16 martie 2020, activitatea de la nivelul sediului centra...

Citeste mai mult
Feb 28, 2020 Comunicate de presa

Radu Bragarea se alatura Directoratului UNIQA Asigurari de v...

Incepand cu luna februarie 2020, Radu Bragarea este Vicepresedinte - membru...

Citeste mai mult
Aug 03, 2020 Blog

Care sunt consecintele condusului fara asigurare auto obligatorie

Ponderea de autovehicule care nu au asigurare de tip RCA este de aproximati...

Citeste mai mult
Iul 27, 2020 Blog

5 lucruri de verificat inainte de a cumpara o asigurare de viata

Politele de asigurare ofera protectie pentru o gama variata de situatii nep...

Citeste mai mult
Iul 16, 2020 Blog

Cum poate imbunatati situatia actuala lumea in care traim?

Desi majoritatea efectelor pandemiei sunt negative, distantarea sociala si ...

Citeste mai mult