Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

20 Ianuarie, 2022 Stiri

UNIvision, asigurarea pentru instrumente optice

Asigurarea UNIvision este asociata instrumentelor optice achizitionate prin intermediul partenerilor UNIQA si ofera acoperire pentru ochelarii de vedere cu prescriptie medicala, in cazul daunelor accidentale si furtului.

Cele mai recente date statistice din domeniul optometriei ai opticii arata ca 50% din populatia Romaniei poarta ochelari de vedere. Grija fata de aceste instrumentele optice utilizate este importanta, intrucat impacteaza sanatatea ochilor, calitatea vietii, dar poate genera si consecinte financiare.

UNIQA este conectata la aceste nevoi si lanseaza UNIvision, asigurarea instrumentelor optice corective.

poza UNIvision

 

Asigurarea UNIvision este valabila 12 luni sau 24 de luni de la data achizitiei instrumentului optic prin intermediul partenerilor UNIQA si ofera acoperire pentru ochelarii de vedere cu prescriptie medicala, in cazul daunelor accidentale produse ramelor si / sau lentilelor si furtului prin talharie sau efractie.

In acest fel, cu ajutorul UNIvision, UNIQA ofera valoare adaugata clientilor si partenerilor, dezvoltand solutii de protectie de tip Affinity, asociate bunurilor de uz curent achizitionate.

Mai multe detalii despre produs aici.