Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Aprilie, 2021 Stiri

Valentin Coroiu este noul Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Valentin Coroiu a ocupat, incepand cu luna august 2019, functia de CEO al UNIQA Asigurari de viata, anterior asigurand timp de 4 ani coordonarea canalului de vanzare propriu din pozitia de Director National de Vanzari.

Incepand cu luna aprilie 2021, Valentin Coroiu preia rolul de Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Valentin Coroiu a ocupat, incepand cu luna august 2019, functia de CEO al UNIQA Asigurari de viata, anterior asigurand timp de 4 ani coordonarea canalului de vanzare propriu din pozitia de Director National de Vanzari. Totodata, din functiile de director si director adjunct, a coordonat activitatea sucursalei UNIQA Cluj, cea mai importanta sucursala din perspectiva volumului de vanzari.

“Noul rol preluat de Valentin Coroiu in cadrul Directoratului UNIQA este un pas firesc si necesar pentru dezvoltarea companiei. Intram intr-o noua etapa in evolutia UNIQA, pe parcursul careia centrarea pe nevoile clientului reprezinta principalul reper al strategiei noastre. Valentin a contribuit activ pe parcursul ultimului an la definirea si creionarea planurilor strategice privind implementarea noului model de afaceri al Grupului in zona de vanzari. Totodata, in Romania, a implementat cu succes proiecte importante de transformare a retelei de vanzari, ceea ce il recomanda drept un lider orientat catre rezultate, cu un inalt grad de cunoastere si intelegere a nevoilor clientilor, a companiei si a pietei asigurarilor. Prezenta lui in structura de management UNIQA ne ofera certitudinea ca, impreuna, vom continua sa crestem increderea clientilor, consolidand pozitia companiei in randul celor mai relevanti jucatori din piata de asigurari”, a declarat Paul Cazacu, Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

“Dezvoltarea in plan local a segmentelor Retail si Bancassurance reprezinta un element esential in noul context strategic al Grupului UNIQA. Ne propunem sa dezvoltam parcursul UNIQA in Romania pozitionand clientii in centrul actiunilor noastre, intelegandu-le nevoile si oferindu-le solutii de asigurare relevante, simple si accesibile. Vom completa astfel strategia de produse cu programe de eficientizare si automatizare a proceselor atat in zona de vanzare, cat si de post-vanzare, astfel incat clientii nostri sa se bucure de o experienta superioara in toate punctele de interactiune cu UNIQA. De asemenea, eforturile noastre de digitalizare vor fi accelerate si vom investi in cresterea expertizei fortei de vanzare si, implicit, a calitatii serviciilor noastre. Sunt convins ca solutiile digitale pe care le dezvoltam, alaturi de profesionalismul si calitatea echipei noastre de consultanti si parteneri ne vor ajuta sa construim o experienta de cinci stele pentru clienti in relatia cu UNIQA”, a precizat Valentin Coroiu, Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de afaceri al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Sep 09, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al festivalului UNTOLD 2021...

Ramanem aproape de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pent...

Citeste mai mult
Aug 24, 2021 Stiri

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa isi ...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au incheiat primul semestru din...

Citeste mai mult
Aug 06, 2021 Stiri

UNIQA este asiguratorul oficial al Electric Castle 2021...

UNIQA se bucura sa continue parteneriatul alaturi de Electric Castle ca asi...

Citeste mai mult
Aug 24, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primele 6 luni din 2021...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa isi dezvolte activi...

Citeste mai mult
Iun 03, 2021 Comunicate de presa

Mihaela Stroia este noul CEO al UNIQA Asigurari de Viata...

Incepand cu luna iunie 2021, Mihaela Stroia preia functia de CEO - Presedin...

Citeste mai mult
Mai 24, 2021 Comunicate de presa

Rezultatele UNIQA in primul trimestru din 2021...

Inceputul anului 2021 a marcat o evolutie in acord cu directiile strategiei...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult