Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

Termeni si conditii de utilizare UNIQA Asigurari de Viata

Bine ati venit pe site-ul www.uniqa.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ai acestui website, prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestea.

Date de identificare

Produsele/serviciile prezentate in cadrul acestui Site sunt furnizate/prestate de UNIQA Asigurari de Viata S.A., fiind o societate de asigurare, autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara sa desfasoare activitatea de asigurare in Romania.

Datele de identificare ale UNIQA Asigurari de Viata S.A. ca forma de organizare: societate pe actiuni administrata in sistem dualist

Sediul social: Str. Nicolae Caramfil nr. 25, parter, camera (EO-09), sector 1, Bucuresti

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/23525/1992, CUI 1589754

Cont IBAN RO 66 RZBR 0000 0600 0917 7442 RON - Raiffeisen Bank

Autorizată de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor prin Decizia de Autorizare nr. 289 din 08.04.2010

Inmatriculată in Registrul Asigurătorilor sub nr. RA-003/2003

Telefon: (40) 021 313 7993

Fax: (40) 021 313 7985

Call center: 0374 400 410

E-mail: viata@uniqa.ro 

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul www.uniqa.ro si pentru care UNIQA Asigurari  de Viata S.A. are calitatea de autor / proprietar / administrator.

Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.uniqa.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza. 

UNIQA Asigurari de Viata S.A., in calitate de autor / proprietar / administrator al website-ului www.uniqa.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune, pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa ii respectati. 

Drepturi de autor

UNIQA Asigurari de Viata S.A. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, simboluri, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea UNIQA sau sunt licentiate catre UNIQA pentru a fi folosite.

Marci

Marca UNIQA este o marca inregistrata si este detinuta de catre UNIQA Asigurari de Viata S.A. 
Domeniul www.uniqa.ro este detinut de catre UNIQA International AG. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor UNIQA, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri, script-uri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a UNIQA este interzisa si se pedepseste conform legii.

Conditii de utilizare. Garantii

 • Site-ul este furnizat de catre UNIQA pe baza sistemului "WYSIWYG". UNIQA nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la uniqa.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, UNIQA Asigurari S.A. fiind exonerata de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. UNIQA Asigurari de Viata S.A. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. UNIQA Asigurari de Viata S.A. nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului
 • Serviciile de asigurare prezentate pe Site nu se constituie intr-o oferta angajanta, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea UNIQA, fie veti accesa sectiunile dedicate ofertelor de servicii de asigurare, unde veti completa formularul/ele prezentat / e. Pentru a afla informatii mai detaliate despre serviciile UNIQA Asigurari de Viata S.A. va puteti adresa oricarei unitati teritoriale sau oricarui mandatar autorizat al companiei (agent de asigurare/ broker de asigurare)

Securitate

 • Site-ul este protejat cu ajutorul certificatelor de securitate SSL iar Site-ul foloseste protocolul https pentru securizarea informatiilor pe Internet. Transferul datelor personale precum si procesul de autorizare, daca sunt utilizate, are loc cu ajutorul protocoalelor de securitate. UNIQA depunde toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor transmise prin folosirea protocoalelor de securitate. Cu toate acestea, securitatea datelor transmise prin intermediul sitr-ului nu poate fi garantata. De acceaa UNIQA nu poate garanta securitatea absoluta a acestora
 • Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola. Utilizatorul are obligatia de a pastra parola si numele de utilizator intr-un loc sigur, fara posibilitatea de a fi folosita de persoane neautorizate. UNIQA nu isi asuma raspunderea pentru eventuale daune provocate de transmiterea de catre Utilizator a parolei si a numelui de utilizator catre terte persoane. Utilizatorul este integral responsabil de informatiile transmise folosind userul sau / si parola aferenta. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat UNIQA pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid noi date de autentificare
 • Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, atragandu-se raspunderea civila si / sau penala
 • Website-ul UNIQA Asigurari de Viata  S.A. ofera si legaturi / link-uri catre alte site-uri, considerate a fi utile, totodata aceste site-uri nu sunt sustinute si / sau afiliate, in orice mod, cu produsele si serviciile UNIQA Asigurari de Viata S.A. Deoarece acestea nu se afla sub autoritatea sau sub controlul UNIQA Asigurari S.A., aceasta isi declina orice raspundere privind continutul acestora
 • Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre UNIQA Asigurari de Viata S.A. prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile dvs, vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea UNIQA Asigurari de Viata S.A. Astfel de informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, pot fi folosite in orice scop precum reproducere, solicitari, dezvaluire, transmitere, publicare si afisare. UNIQA Asigurari de Viata S.A. are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site sau in orice alt mod in orice scop precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii

Politica de confidentialitate

Pastrarea confidentialitatii si securitatii datelor personale ale celor care ne viziteaza este foarte importanta pentru UNIQA, iar pentru a fi siguri ca raspundem nevoilor, trebuie sa inregistram, sa pastram si sa utilizam anumite informatii si date cu caracter personal.

E important de mentionat ca atunci cand vizitezi si navighezi pe site-ul nostru sau cand comunici cu noi prin acest mijloc, UNIQA inregistreaza numai informatiile pe care ni le oferi in mod voluntar.

Pentru informatii detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati sectiunea dedicata din site, respectiv https://www.uniqa.ro/protectia-datelor.

Legislatie si jurisdictie

 • Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista link-uri) este controlat de catre UNIQA Asigurari de Viata S.A. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile din Romania, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. UNIQA Asigurari S.A. nu ofera nicio asigurare legata de continutul acestui site si se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari din afara Romaniei. In momentul in care Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau fiind singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
 • Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze UNIQA Asigurari S.A. in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a UNIQA Asigurari S.A. si a Internetului de catre Client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de UNIQA Asigurari S.A. ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii
 • Textele actelor legislative prezentate in cuprinsul website-ului au un caracter informativ, iar UNIQA Asigurari S.A. nu isi asuma raspunderea pentru consecintele juridice generate de folosirea acestora. Textele oficiale ale actelor normative sunt cele publicate in Monitorul Oficial al Romaniei

Clauze finale

 • UNIQA Asigurari de Viata S.A. poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Clientului prin afisare pe site-ul web https://www.uniqa.ro/termeni-si-conditii. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web
 • Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii de utilizare ai site-ului. Utilizarea in continuare a Site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii de utilizare ai site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site