Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Blog

18 Iunie, 2020 Blog

Cum ar fi daca nimic nu ti-ar strica vacanta?

Industria asigurarilor de calatorie a evoluat pentru a satisface nevoile consumatorilor furnizand produse care protejeaza vieti si bunuri.

Odata cu ridicare restrictiilor de circulatie si revenirea graduala la normalitate, ne fuge gandul la vacanta pe deplin meritata. In timp ce descoperim lumea, vrem sa uitam de griji si probleme, sa fim preventivi, de aceea este recomandat sa incheiem o asigurare de calatorie. Acoperirea asigurarii de calatorie poate varia de la protectie in cazul pierderii bagajelor pana la intarzierea zborului.

Industria asigurarilor de calatorie a evoluat pentru a satisface nevoile consumatorilor furnizand produse care protejeaza vieti si bunuri. Pe masura ce experienta noastra devine din ce in ce mai digitala, asteptarile consumatorilor se schimba. Astazi comparam estimari de cost inainte de a discuta cu un agent de asigurari, sau personalizam politele pentru nevoile noastre si cumparam asigurarea online.

Astfel disponibilitatea si simplitatea acestui serviciu este vitala. Ultimul lucru pe care ni-l dorim in timp ce ne facem planuri de vacanta este sa irosim timp completand formulare incarcate sau sa petrecem zeci de minute la telefon pentru incheierea unei asigurari de calatorie.

Iata cum poti sa iti faci asigurarea de calatorie “in timp ce iesi pe usa”, sau esti in drum spre aeroport.

UNIQA a pus la dispozitie asistentul digital ANA prin care procesul de cumparare a unei asigurari de calatorie este transformat intr-o experienta usoara si rapida.

Raspunzand la cateva intrebari, precum data de plecare si numarul persoanelor pentru care se incheie asigurarea si furnizand informatiile personale poti incheia o asigurare de calatorie in doar cateva minute, in orice moment al zilei.

Nu trebuie sa descarci o aplicatie doar pentru a achizitiona asigurarea de calatorie, asistentul digital fiind disponibil pe toate browserele si optimizat pentru interfata mobila. Si pentru ca totul sa fie si mai simplu, este de ajuns sa incarci o poza cu buletinul pentru finalizarea politei. ANA dispune de un sistem de recunoastere a caracterelor, nemafiind nevoie sa introduci datele manual.

Asigurarea de calatorie poate fi incheiata pentru Europa sau Intreaga lume. Aceasta acopera asistenta medicala in urma unei imbolnaviri sau a unui accident, si chiar si urgente stomatologice. De asemenea te protejeaza si in cazul intarzierii zborului sau a pierderii bagajului sau a documentelor.

Dupa incheiere, polita este transmisa pe email, iar tu poti pleca linistit in vacanta. Polita trebuie incheiata cand te afli in Romania, inainte de inceperea calatoriei si este valabila dupa ce ai parasit teritoriul tarii.

Aventura asteapta, bucura-te de experiente si uita de griji.