Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

27 Iulie, 2023 Comunicate de presa

Paul Cazacu primeste avizul pentru un nou mandat la conducerea UNIQA Asigurari

Autoritatea de Supraveghere Financiara a avizat reinnoirea mandatului de Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari pentru Paul Cazacu, rol pe care acesta l-a preluat initial in luna februarie a anului 2021.

Avand o experienta de peste douazeci de ani in domeniul financiar, Paul Cazacu s-a alaturat echipei UNIQA in 2011, asumandu-si pozitii importante la nivelul managementului companiei. Timp de sase ani, in intervalul 2015 – 2021, a coordonat activitatea companiei din rolul de Vicepresedinte al Directoratului. Inaintea experientei profesionale din cadrul UNIQA, Paul Cazacu a activat in consultanta si audit, fiind Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) - UK.

UNIQA de astazi inseamna, inainte de toate, clientul pe primul loc. Actionam pentru o viata mai buna in comunitatea din care facem parte. Dorim sa ne asumam un rol tot mai important, cu impact pozitiv in viata clientilor nostri, atat oameni, cat si companii, punand la dispozitia lor produse si servicii care inseamna mai mult decat protectie financiara. Vrem sa fim un punct de sprijin relevant pentru clientii nostri, sa actionam ca adevarati consultanti in relatia cu acestia, sa ii inspiram, astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii pentru realizarea planurilor care conteaza cu adevarat pentru ei, oferindu-le solutii inovatoare, care le sunt de folos in viata de zi cu zi. Totodata, actionam pentru a ajuta societatea si mediul de business sa se dezvolte in mod durabil si responsabil, prin solutii adaptate la complexitatea si particularitatile nevoilor din aceasta zona.  

Impreuna cu echipa, continuam sa transformam viitorul UNIQA. Prin noua noastra pozitionare de brand, promisiunea pentru o viata mai buna este adresata nu doar clientilor si partenerilor nostri, ci si oamenilor din companie. Echipa noastra impartaseste valorile UNIQA si pasiunea de a oferi clientilor servicii de prima clasa, precum si obiectivul de a avea un impact pozitiv in comunitate. Vrem ca UNIQA sa fie locul potrivit pentru dezvoltare personala si profesionala, alaturi de o echipa implicata.  

Sunt mandru sa parcurg, in continuare, aceasta calatorie impreuna cu toti colegii din UNIQA. Strategia noastra inseamna, mai departe, valoare adaugata pentru clienti prin produse si servicii adaptate nevoilor acestora, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor, inovatie si dezvoltarea solutiilor digitale, precum si investitia in oameni si in cultura noastra organizationala Actionam cu responsabilitate, pentru a continua sa ne dezvoltam durabil si a contribui, in mod relevant, la o viata mai buna impreuna cu clientii, partenerii, angajatii nostri si societatea, in general.”, a declarat Paul Cazacu, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari.

UNIQA are o istorie de aproape 15 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiaza de peste 200 de ani de experienta internationala, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezenta puternica la nivel european. Prin modelul de afaceri, compania pozitioneaza in centrul activitatii nevoile clientilor, adresate specific pe segmentele Retail, Bancassurance si Corporate & Affinity, oferind produse si servicii relevante, accesibile si inovatoare, la standarde inalte, cu scopul de a contribui la o viata mai buna impreuna.

Despre UNIQA 
UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

 

Despre UNIQA Group 
UNIQA Group este una dintre companiile de asigurari de top pe pietele sale principale din Austria si Europa Centrala si de Est (ECE). Aproximativ 21.000 de angajati si parteneri de vanzari exclusivi deservesc aproape 16 milioane de clienti din 18 tari. UNIQA este al doilea grup de asigurari ca marime din Austria, cu o cota de piata de aproximativ 21%. In regiunea de dezvoltare ECE, UNIQA este prezenta pe 15 piete: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia si Ucraina. In plus, companiile de asigurari din Elvetia si Liechtenstein fac, de asemenea, parte din UNIQA Group.

 

Contact UNIQA

PR: Amelia Laudat

Tel: + 40 721.291.363

E-mail: contact.presa@uniqa.ro                                                                Bucuresti, 27 iulie 2023