23 Decembrie, 2020 Comunicate de presa

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune.

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Incepand cu luna decembrie 2020, Paul Zarzara este membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune, pe care a coordonat-o

Paul Zarzara, in varsta de 40 de ani, a condus si implementat cu succes o serie de proiecte importante pentru transformarea digitala a companiei si redefinirea arhitecturii echipelor si a modului de lucru in aria sa de activitate, inovatoare la nivelul pietei asigurarilor din Romania si nu numai, cu impact semnificativ in ceea ce priveste imbunatatirea experientei clientilor UNIQA pe parcursul procesului de notificare si solutionare a daunelor.

“Contributia lui Paul la transformarea activitatii in aria de daune a facut posibil ca UNIQA sa isi consolideze reputatia unei companii care isi respecta promisiunile fata de clienti, prin servicii inovatoare, relevante si de cea mai buna calitate. Suntem mandri sa avem in echipa de management un profesionist cu o vasta experienta si recunoastere atat la nivelul pietei locale, cat si la nivel international. Am incredere ca, din noul rol de membru al Directoratului UNIQA Asigurari, Paul va avea, mai departe, un aport semnificativ la dezvoltarea si pregatirea companiei pentru a deveni unul dintre jucatorii de top din piata”, a precizat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

“Sunt onorat sa pot duce mai departe experienta alaturi de echipa UNIQA din noul rol in cadrul Directoratului companiei. Le multumesc colegilor din aria Daune pentru increderea, perseverenta, energia si viziunea cu care s-au implicat in fiecare proiect implementat, reusind impreuna, de fiecare data, sa oferim o experienta mai buna clientilor UNIQA. Alaturi de echipa de management a companiei, continuam povestea UNIQA prin transformare digitala si solutii inovatoare, centrate pe client. Totodata, mi-a fost incredintata misiunea de a dezvolta segmentul Corporate & Affinity si, cu ajutorul solutiilor personalizate, ne asumam rolul de a oferi excelenta in servicii, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti cu un nivel inalt de expertiza”, a declarat Paul Zarzara, Membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de business al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta ca parte dintr-un Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa aduca valoare in viata clientilor, concentrandu-si eforturile in trei directii principale: dezvoltarea de produse si servicii relevante, care adreseaza nevoi de asigurare specifice, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor prin digitalizare, precum si investitia in calitatea echipei de profesionisti.

Contact UNIQA                                                                     Bucuresti, 23 decembrie 2020