Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

23 Decembrie, 2020 Comunicate de presa

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune.

Paul Zarzara se alatura Directoratului UNIQA Asigurari

Incepand cu luna decembrie 2020, Paul Zarzara este membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul serviciilor financiare, dintre care 10 dedicati activitatii in domeniul asigurarilor, Paul Zarzara isi asuma noua pozitie in cadrul UNIQA din rolul de Director al Directiei Daune, pe care a coordonat-o

Paul Zarzara, in varsta de 40 de ani, a condus si implementat cu succes o serie de proiecte importante pentru transformarea digitala a companiei si redefinirea arhitecturii echipelor si a modului de lucru in aria sa de activitate, inovatoare la nivelul pietei asigurarilor din Romania si nu numai, cu impact semnificativ in ceea ce priveste imbunatatirea experientei clientilor UNIQA pe parcursul procesului de notificare si solutionare a daunelor.

“Contributia lui Paul la transformarea activitatii in aria de daune a facut posibil ca UNIQA sa isi consolideze reputatia unei companii care isi respecta promisiunile fata de clienti, prin servicii inovatoare, relevante si de cea mai buna calitate. Suntem mandri sa avem in echipa de management un profesionist cu o vasta experienta si recunoastere atat la nivelul pietei locale, cat si la nivel international. Am incredere ca, din noul rol de membru al Directoratului UNIQA Asigurari, Paul va avea, mai departe, un aport semnificativ la dezvoltarea si pregatirea companiei pentru a deveni unul dintre jucatorii de top din piata”, a precizat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.

“Sunt onorat sa pot duce mai departe experienta alaturi de echipa UNIQA din noul rol in cadrul Directoratului companiei. Le multumesc colegilor din aria Daune pentru increderea, perseverenta, energia si viziunea cu care s-au implicat in fiecare proiect implementat, reusind impreuna, de fiecare data, sa oferim o experienta mai buna clientilor UNIQA. Alaturi de echipa de management a companiei, continuam povestea UNIQA prin transformare digitala si solutii inovatoare, centrate pe client. Totodata, mi-a fost incredintata misiunea de a dezvolta segmentul Corporate & Affinity si, cu ajutorul solutiilor personalizate, ne asumam rolul de a oferi excelenta in servicii, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti cu un nivel inalt de expertiza”, a declarat Paul Zarzara, Membru al Directoratului UNIQA Asigurari.

Urmatoarea perioada aduce o serie de schimbari importante care sustin, mai departe, transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local. Compania intra intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul UNIQA este prezent.

Noul model de business al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce va permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Cu o istorie de peste 10 ani in piata asigurarilor din Romania si beneficiind de peste 200 de ani de experienta ca parte dintr-un Grup international cu o prezenta tot mai puternica la nivel european, UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata continua sa aduca valoare in viata clientilor, concentrandu-si eforturile in trei directii principale: dezvoltarea de produse si servicii relevante, care adreseaza nevoi de asigurare specifice, eficientizarea proceselor si optimizarea costurilor prin digitalizare, precum si investitia in calitatea echipei de profesionisti.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 21.300 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 15,5 milioane de clienti in 18 tari. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

 

Contact UNIQA                                                                     Bucuresti, 23 decembrie 2020

PR: Amelia Laudat

Tel: + 40-721-291.363

E-mail: contact.presa@uniqa.ro

Apr 08, 2021 Stiri

Valentin Coroiu este noul Vicepresedinte al Directoratului U...

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Val...

Citeste mai mult
Mar 31, 2021 Stiri

Conduita noastra inspira...

Modul in care ne comportam si interactionam, atat in cadrul UNIQA, cat si i...

Citeste mai mult
Feb 25, 2021 Stiri

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedi...

Citeste mai mult
Apr 08, 2021 Comunicate de presa

Valentin Coroiu este noul Vicepresedinte al Directoratului U...

Cu o experienta de douazeci de ani in cadrul echipei UNIQA din Romania, Val...

Citeste mai mult
Feb 25, 2021 Comunicate de presa

Paul Cazacu este noul CEO al UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna februarie 2021, Paul Cazacu preia functia de CEO – Presedi...

Citeste mai mult
Feb 23, 2021 Comunicate de presa

Rezultate stabile pentru UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari ...

Pe parcursul ultimului trimestru al anului 2020, UNIQA Asigurari si UNIQA A...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult