Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Comunicate de presa

04 August, 2022 Comunicate de presa

UNIQA este asiguratorul oficial UNTOLD 2022

UNIQA continua sa fie alaturi de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania.

UNIQA continua sa fie alaturi de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania.

Compania asigura festivalul UNTOLD 2022, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila. Serviciile de intermediere si consultanta de risc au fost oferite de catre Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA.

"Suntem mandri sa asiguram unul dintre cele mai prestigioase si de amploare festivaluri organizate la nivel european. Continuam o traditie inceputa la UNTOLD in urma cu patru editii si, ca de fiecare data, alaturi de partenerul nostru, Safety Broker, construim cu incredere un proiect in cadrul caruia siguranta si responsabilitatea raman elementele cheie. Pentru o viata mai buna, impreuna cu oamenii si comunitatea din care facem parte”, a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

“De patru ani, suntem promotorii distractiei in siguranta, traditia UNTOLD continua si anul acesta! Alaturi de partenerul nostru UNIQA, am facut toate demersurile necesare pentru a imbina sentimentul de siguranta cu experientele magice, intr-o simbioza care sa transmita tuturor mesajul <It’s fun to be safe!>.  Misiunea Safety Broker - brokerul numarul 1 din Romania - este aceea de a le insufla tuturor tinerilor ideea ca muzica buna si vibe-ul unic, oferit de cel mai mare festival de muzica din Europa, pot fi traite cu o intensitate mai mare atunci cand te simti in siguranta si respecti masurile de siguranta!”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

Ce-a de-a saptea editie UNTOLD are loc anul acesta in perioada 4 - 7 august, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Evenimentul aduce impreuna peste 200 de artisti nationali si internationali de prestigiu.

UNIQA este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de asigurari, cu o experienta de peste 10 ani in Romania si mai mult de 200 de ani la nivel international.

Comunitatea si solutiile de asigurare potrivite nevoilor acesteia sunt valori esentiale pentru UNIQA, compania dezvoltandu-si strategia si activitatile prin crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si sustin o viata mai buna.

Noul model de afaceri al UNIQA este organizat pe trei paliere - Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, oferind produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Despre UNIQA

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata. Cu produse de asigurare de viata mixte, la termen si de grup, dar si cu experienta si know-how-ul UNIQA Insurance Group, compania respecta nevoile fiecarui client in parte, gasind solutiile de asigurare potrivite.

Despre UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Cu aproximativ 21.300 de angajati, UNIQA ofera servicii de asigurari pentru 15,5 milioane de clienti in 18 tari. In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata, timp de zece ani, cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader’s Digest. Cu UNIQA si Raiffeisen Insurance, Grupul detine doua branduri puternice, care ii ofera o baza solida pentru cresterea viitoare. UNIQA opereaza in 18 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croatia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina, Ungaria, Elvetia si Liechtenstein.

 

 

Contact UNIQA                                                                            Bucuresti, 4 august 2022

Tel: + 40-721-291.363

E-mail: contact.presa@uniqa.ro

Mar 22, 2023 Stiri

Cu 1 leu pe zi, adauga asigurarea pentru locuinta in planul ...

In mod clar, asigurarea de locuinta nu previne evenimentele nedorite, dar e...

Citeste mai mult
Mar 02, 2023 Stiri

Ramona Bernic se alatura Directoratului UNIQA Asigurari...

Incepand cu luna martie 2023, Ramona Bernic este membru al Directoratului U...

Citeste mai mult
Feb 28, 2023 Stiri

Rezultate solide pentru UNIQA la finalul anului 2022, sustin...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au continuat sa isi dezvolte ac...

Citeste mai mult
Feb 28, 2023 Comunicate de presa

Rezultate solide pentru UNIQA la finalul anului 2022, sustin...

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au continuat sa isi dezvolte ac...

Citeste mai mult
Noi 23, 2022 Comunicate de presa

UNIQA in primele 9 luni din 2022: consolidarea profitabilit...

Primele 9 luni din 2022 au marcat rezultate solide pentru UNIQA Asigurari s...

Citeste mai mult
Aug 24, 2022 Comunicate de presa

UNIQA in primele 6 luni din 2022: rezultate solide si imbuna...

Rezultatele companiilor UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata pentru ...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult