Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

29 Martie, 2023 Stiri

Solutii digitale pentru asigurarile de tip Affinity

UNIQA dezvolta programe inovatoare de asigurari Affinity si investeste in solutii digitale pentru cresterea eficientei si imbunatatirea experientei oferita partenerilor si clientilor de pe acest segment de business.

Calatoria de transformare digitala UNIQA continua.

Noua platforma dgitala pentru asigurari Affinity, dezvoltata de UNIQA in Romania, ofera partenerilor companiei pe acest segment o experienta mai buna in procesul de ofertare si vanzare, fiind o interfata inovatoare, moderna si usor de utilizat pentru emiterea certificatelor de asigurare. Totodata, eficientizarea procesului de vanzare cu ajutorul noii solutii digitale inseamna valoare adaugata pentru clienti, care au astfel la indemana o solutie simpla si accesibiila de a proteja prin asigurare bunurile achizitionate de la distribuitorii din reteaua de parteneri ai UNIQA.

Platforma include toate produsele de tip Affinity existente, la momentul actual in portofoliul UNIQA, dintre care amintim: UNItech – asigurarea pentru daune accidentale si furt a echipamentelor electronice, UNIextra – asigurarea pentru garantie extinsa, UNIvision - asigurarea pentru instrumente optice, acoperind daune accidentale si furt, UNImobility – asigurarea trotinetelor si bicicletelor electrice pentru daune accidentale si furt.

Care sunt avantajele oferite de noua platforma digitala pentru asigurari Affinity?

In primul rand, simplitate si rapiditate: timpul mediu de emitere a unui certificat de asigurare este de aproximativ un minut si jumatate.

In plus, parteneriii care doresc sa colaboreze cu UNIQA pentru a aduce solutiile de asigurare affinity mai aproape de clienti, adaugandu-le la produsele pe care le comercializeaza, sunt integrati in noua platforma digitala in cel mult doua zile. Acest lucru inseamna ca pot incepe sa ofere rapid solutiile de asigurare de la UNIQA, odata cu bunurile cumparate de clienti, fara efortul de a dezvolta propriiile aplicatii, care angreneaza costuri suplimentare si timp de asteptare de pana la cateva luni.

Platforma de asigurari Affinity ofera, de asemenea, un nivel ridicat de flexibilitate, implementarea noilor produse de asigurare in cadrul acestui instrument digital putand fi efectuata in aproximativ o saptamana.

Totodata, partenerii de asigurari Affinity ai UNIQA inrolati in platforma digitala beneficiaza de un sistem de raportare automat, care simplifica fluxurile si le ofera o imagine clara, completa si in timp real asupra portofoliului  propriu de clienti, ori de cate ori considera ca este necesar si cat de detaliat isi doresc.

Nu in ultimul rand, noua platforma digitala Affinity dezvoltata de UNIQA se bazeaza pe un proces de emitere si semnare a certiificatelor de asigurare in format electronic. Astfel, platforma este o solutie prietenoasa cu mediul, dar si eficienta din perspectiva costurilor, reducand utilizarea hartiei pentru tiparirea documentelor de asigurare, precum si necesitaea spatiilor de arhivare.

Asadar, digitalizarea asigurarilor de tip Affinity se bazeaza pe un proces simplu, eficient, flexibil si sustenabil din perspectiva gestionarii resurselor si impactului asupra mediului, cu beneficii atat pentru partenerii UNIQA, cat si pentru clientii finali, care aleg sa protejeze prin asigurare bunurile achizitioante de la acesti parteneri.

Pentru a te alatura comunitatii de parteneri Affinity si a afla mai multe detalii despre aceste produse de asigurare oferiite de UNIQA, poti contacta affinity@uniqa.ro

UNIQA. O viata mai buna impreuna.