Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

08 Octombrie, 2018 Stiri

Asigurarea dispozitivelor mobile, parteneriat UNIQA Asigurari - Flanco

UNIQA Asigurari ofera in parteneriat cu Flanco serviciul de asigurare a dispozitivelor mobile, acoperind riscurile de daune accidentale si furt. Astfel, clientii retailerului beneficiaza de repararea sau inlocuirea telefonului, laptopului sau a tabletei daca au incheiat o asigurare atunci cand au cumparat produsul respectiv.

“Ne dorim sa dezvoltam produse care sa raspunda nevoilor reale pe care le identificam in randul potentialilor clienti. Parteneriatul cu Flanco corespunde orientarii noastre strategice, oferind posibilitatea clientilor sa isi protejeze telefonul mobil, laptopul sau tableta impotriva daunelor accidentale sau furtului prin incheierea unei asigurari, aceste dispozitive fiind deseori predispuse unor astfel de riscuri. De asemenea, ne-am bucurat sa vedem ca am acoperit o nevoie stringenta a clientilor, fapt confirmat de succesul ofertei noastre: peste 6.500 de asigurari vandute in primele 6 luni de la lansare”, a declarat Nadia Pietreanu, Directia Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari, UNIQA Asigurari.

Astfel, in cazul in care clientul deterioreaza accidental dispozitivul mobil, acesta va beneficia, dupa caz, de repararea sau inlocuirea produsului cu unul nou. De asemenea, furtul in imprejurari grave, respectiv prin efractie sau deposedare prin amenintari sau violenta, declarat in 48 de ore, va fi despagubit prin inlocuirea cu un nou dispozitiv. In ambele situatii, sunt inlocuite si accesoriile furnizate impreuna cu produsul achizitionat.

Asigurarea este valabila inclusiv daca incidentele s-au produs in afara teritoriului Romaniei, oriunde in lume, in termen de 30 de zile consecutive din momentul parasirii tarii. Dispozitivele se pot asigura pentru o perioada de 12 sau 24 de luni, atat de catre persoanele fizice, cat si de catre persoanele juridice.