Se incarca...

Mergi la conţinutul principal

UNIQA Stiri

24 Mai, 2022 Stiri

Crestere durabila si imbunatatirea experientei oferita clientilor UNIQA

Primele rezultate din 2022 arata ca UNIQA isi dezvolta activitatea pe segmentele unde doreste sa ofere produse si servicii cu valoare adaugata si relevante in raport cu nevoile clientilor sai.

UNIQA Asigurari a incheiat primele trei luni din 2022 cu o crestere semnificativa de 34% a volumului vanzarilor de asigurari non-auto, comparativ cu aceeasi perioada din 2021, inregistrand prime brute subscrise in valoare de 12,3 milioane euro, conform IFRS, pentru aceasta linie de activitate.

“Strategia UNIQA pentru dezvoltare durabila este ghidata de transformare si decizii curajoase. Anul trecut, am pornit intr-o noua calatorie, cu un focus mai mare pe client si pozitionarea nevoilor acestuia in centrul activitatii UNIQA. Actionam cu respect, transparenta, integritate si transformam toate aceste atribute in actiuni concrete. Primele rezultate din 2022 ne arata ca am continuat sa ne imbunatatim profitabilitatea si sa crestem pe segmentele unde ne dorim sa oferim clientilor produse si servicii cu valoare adaugata si relevante in raport cu nevoile lor de protectie prin asigurari. Vrem sa ii inspiram pe clientii nostri, prin modul in care ne comportam si prin importanta pe care o acordam nevoilor acestora, cu atat mai mult in contextul actual, marcat de numeroase provocari. De aceea, vrem sa fim parte din viata clientilor, din cercul lor de incredere si sa rezonam cu ceea ce ii reprezinta, cu valorile si asteptarile pe care acestia le au. Viziunea UNIQA este de a construi o experienta de 5 stele pentru a avea cei mai loiali clienti si parteneri din piata”, a declarat Paul Cazacu, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari.

Rezultatele UNIQA Asigurari de viata din primele trei luni ale acestui an indica un volum al primelor brute subscrise din vanzarea asigurarilor de viata situat la nivelul de 6,9 milioane euro, conform IFRS, in crestere cu 18%, comparativ cu acelasi interval de referinta din 2021.

“Solutiile de asigurare de viata de la UNIQA sunt puternic ancorate in realitatea clientilor si adaptate unei diversitati de situatii, in functie de etapele din viata acestora. Aducem aceste solutii tot mai aproape de clientii nostri, atat prin relevanta riscurilor acoperite, cat si prin usurinta cu care pot fi accesate, cu ajutorul consultantilor nostri sau prin intermediul platformelor digitale, dezvoltate alaturi de partenerii bancari. Evolutia rezultatelor UNIQA Asigurari de viata ne arata ca suntem un jucator tot mai relevant in piata din Romania. Continuam sa ne dezvoltam activitatea, cu prioritatea clara de a oferi clientilor nostri o experienta de cea mai buna calitate. Pentru o viata mai buna, impreuna cu UNIQA”, a precizat Mihaela Stroia, CEO UNIQA Asigurari de viata.

Volumul total al primelor brute subscrise de UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata in primul trimestru al anului curent a fost de aproape 27 milioane euro, conform IFRS, marcand astfel un avans de 7%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior.

Valoarea profitului net cumulat al celor doua companii UNIQA la finalul lunii martie 2022 este de 2,1 milioane euro, conform IFRS, in crestere cu 3,4% fata de primele trei luni din 2021.

In prima parte a acestui an, UNIQA a mai facut un pas important pentru a oferi clientilor sai o experienta digitala superioara, prin imbunatatirile aduse fluxului in cazul asigurarii de calatorie. In acest sens, a fost simplificata interactiunea utilizatorului cu ANA, consultantul digital la achizitionarea politelor de calatorie, atat in website, cat si in portalul MyUNIQA. Aceasta masura sustine si completeaza strategia de produse si servicii a companiei, pozitionand in prim plan nevoile clientilor si oferindu-le solutiile optime de protectie prin asigurare.

“Eficienta in modul in care ne organizam activitatea si ne definim procesele va fi factorul diferentiator in viitor, cu valoare adaugata pentru clientii nostri. In acest scop, continuam initiativele de digitalizare si inovare si invatam sa facem lucrurile mai simplu”, a precizat Paul Cazacu, Presedinte Directorat - CEO UNIQA Asigurari.

 

Mai multe detalii aici.

Iun 07, 2022 Stiri

Cum cumperi o asigurare de calatorie online cu optiune storn...

Este în firea noastra sa credem ca nimic nu se poate intampla si de cate or...

Citeste mai mult
Mai 24, 2022 Stiri

Crestere durabila si imbunatatirea experientei oferita clien...

Primele rezultate din 2022 arata ca UNIQA isi dezvolta activitatea pe segme...

Citeste mai mult
Mar 27, 2022 Stiri

UNIQA, partener de asigurare al unei expozitii caritabile, i...

Timp de doua zile, in 26 si 27 martie, instalatia luminoasa Gaia poate fi a...

Citeste mai mult
Mai 24, 2022 Comunicate de presa

Evolutia UNIQA in primele trei luni din 2022, sustinuta de c...

UNIQA Asigurari a incheiat primele trei luni din 2022 cu o crestere semnifi...

Citeste mai mult
Feb 28, 2022 Comunicate de presa

Transformarea modelului de afaceri si crestere in acord cu s...

Rezultatele raportate de UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata la fin...

Citeste mai mult
Dec 06, 2021 Comunicate de presa

UNIQA reafirma angajamentul ferm de dezvoltare a operatiunil...

UNIQA Asigurari S.A. a primit din partea Autoritatii de Supraveghere Financ...

Citeste mai mult
Feb 02, 2021 Blog

Moduri de a economisi in vacanta

Vacantele copiilor sunt un prilej bun de a calatori impreuna cu intreaga fa...

Citeste mai mult
Ian 25, 2021 Blog

ANA – Imaginea unui viitor mai bun

Pentru a simplifica interactiunea cu clientii, UNIQA a dezvoltat un consult...

Citeste mai mult
Ian 14, 2021 Blog

Asigurarea CASCO – informatii utile

Desi pare a fi o abreviere a unui tip de asigurare care ar putea cuprinde t...

Citeste mai mult